İBB Medya A.Ş Genel Müdürü İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında?

İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında? soruları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İBB Medya A.Ş Genel Müdürlüğü’ne yaptığı atama sonrası araştırılan konular arasında girdi. Peki İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

İBB Medya A.Ş Genel Müdürü İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
24 Temmuz 2019 Çarşamba 15:04

İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında? sorusu internette en çok aratılan konular arasına girdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Medya A.Ş. Genel Müdürüğüne’ne İpek Elif Atayman’ı getirdi. İpek Elif Atayman kimdir, kaç yaşında? Sizler için araştırdık…

İpek Elif Atayman kimdir?

Bir dönem Mustafa Sarıgül’ün basın danışmanlığını yürüten İpek Elif Atayman, Medya A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü'ne atandı.

1991-1998 yılları arasında farklı ulusal kanallarda görsel yönetmenlik ve muhabirlik yapan Atayman, Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştu. Yüksek Lisansını ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamladı.

2010 yılında Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden “Politik Sinema: Costa Gavras” üzerine yaptığı tez çalışması ile doktorasını aldı.

Bir çocuk annesi olan İpek Elif Atayman, Basın Konseyi Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve Marmara Grubu Vakfı Akademik Konsey üyesidir.

1990’lı yılların sonlarında televizyon sektöründen ayrıldı ve 11 yıl boyunca Şişli Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu danışmanlık görevini üstlendi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar