Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019

Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019 ile ilgili bilgiler haberimizde! Google Huawei ile anlaşmasını sınırlandırdı.

Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
20 Mayıs 2019 Pazartesi 14:07

Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019 ile ilgili bilgiler gündeme geldi. Trump'ın Çinli Huawei'nin ABD'de iş yapmasının ulusal güvenlik riski oluşturduğu gerekçesiyle bu teknolojilerin ABD'li firmalarca kullanılmasını yasakladı. Haberimizde Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019 ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Aardından Google, android işletim sistemi kullanan Huawei telefonlarına yeni işletim sistemi güncellemesi getirmeyeceğini açıkladı. İşte Huawei youtube sorunu kesin çözüm - Huawei google erişim sorunu 2019 ile ilgili bilgiler. 

Huawei youtube sorunu kesin çözüm

BBC Türkçe’de yer alan habere göre; Google’ın çatı şirketi olan Alphabet, Huawei ile yazılım, donanım ve teknik servis hizmetlerini içeren anlaşmayı indirgediğini açıkladı. Henüz böyle bir sorun ile karşılaşılmadı. Alphabet’in aldığı karar gereği bundan sonraki Huawei telefonlarında Google’ın geliştirdiği Android yazılımı güncellenemeyecek; bu telefonların, uygulama yüklenmesini sağlayan Google Play, e-mail hizmeti Gmail ya da video uygulaması YouTube’a da erişimi olmayacak.

 Huawei google erişim sorunu 2019

Şimdiki Huawei telefonlarında ise bu hizmetler olduğu gibi kullanılmaya devam edecek.

Reuters’a konuşan bir kaynak, Huawei’nin sadece Android yazılımının halka ve geliştiricilere açık olan hizmetlerini kullanmaya devam edebileceğini, diğer hizmetlerine erişimin kesileceğini söylemişti.

Henüz böyle bir sorun ile karşılaşılmadı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar