Huawei akıllı telefonları hangi ülkenin malı, sahibi kim, kullanışlı mı?

ABD menşeli ürünlere ek vergi ve elektronik ürünlerin durdurulması konusundaki karar sonrası birçok vatandaş iPhone yerine kullanılabilecek telefon markalarını araştırıyor. Peki ama Huawei akıllı telefonları hangi ülkenin malı, sahibi kim, kullanışlı mı?

Huawei akıllı telefonları hangi ülkenin malı, sahibi kim, kullanışlı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
15 Ağustos 2018 Çarşamba 10:51

Huawei akıllı telefonları hangi ülkenin malı, sahibi kim, kullanışlı mı?

ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımlarına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerikan elektronik ürünlerine boykot uygulanacağını açıklamıştı. Bu sözlerden sonra iPhone'un hangi ülkeye ait olduğu merak edilmeye başladnı. Çin’de 1987 yılında kurulan Dünya’da genel olarak son zamanlar popüler haline gelen markalardan biri haline gelen Huawei sahibi kimin? Huawei hangi ülkenin markası ya da malı?

 Huawei akıllı telefonları hangi ülkenin malı, sahibi kim, kullanışlı mı?

Telefon devi Huawei, 1987 yılında Çinde kurulmuş ve Dünya’da genel olarak  kullanılan markalar arasında yer almayı başarmıştır. Huawei sahibi kimin? Samsung hangi ülkenin? Huawei markası son zamanlar yeni teknolojik ürünleri ve kampanya satışları ile gündem halinde kalmayı başarmıştır. 

Huawei’nin sahibi kim?

 

Huawei markası Çinli mühendis Ren Zhengfei tarafından 1987 yılında kurulmuştur. 
Son yıllarda reklamlarla ve kampanyalarla gündeme gelen ve başarılı bir çizelge çizen Huawei markası günümüzdeki çok fonksiyonlu, işlevli tuşların birçoğunun ar-ge’si Huawei’ye aittir.

Şirket çalışmaları ile ön plana çıkaran en önemli özelliği çalışanlarının üzerinde pay sahibi olduğu halk şirketi olmasıdır.

Huawei kullanışlı mı?

Birkaç kullanıcının verdiği cevaplar şu şekilde: 

1 yıldır p7 kullanıyorum, ürün Kalite olarak kesinlikle çok iyi öyle adi çin malları gibi değil, telefonun tek beğenmediğim tarafı kamera lensi çok narin , çok çabuk çiziliyor, onun dışında yazılım ve emui arayüzü gerçekten stabil, daha önce samsung ve lg kullanmıştım onlara kıyasla oldukça iyi. Şuanda hiçbir sıkıntım yok, bundan sonraki cihazım da mutlaka huawei olacaktır. Bana sorarsan marka takıntın yoksa rahatlıkla alabilirsin.

Marka takıntısı olmayanlar için gerçekten kaliteli cihazlar üretmeye başladı.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar