Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? Yarış tutkunlarının merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli 7 bir kez daha izleyicilerle buluşuyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 17:38

Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? Yarış tutkunlarının merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli 7 bir kez daha izleyicilerle buluşuyor. Peki Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını haberimizde.

Hızlı ve Öfkeli 7 konusu ne?

Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti.

Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar. 

Hızlı ve Öfkeli 7 full izle türkçe tek parça

Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’ten oluşan kemik kadronun korunduğu filmde ayrıca Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi yıldızlar da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak Saw ve Insidious gibi ses getiren filmlere imza atan James Wan bulunuyor.

Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler?

Paul Walker (Brian O’Conner)
Vin Diesel (Dominic Toretto)
Dwayne Johnson (Luke Hobbs)
Michelle Rodriguez (Letty Ortiz)
Jordana Brewster (Mia Toretto)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Ludacris (Tej Parker)
Lucas Black (Sean Boswell)
Jason Statham (Deckard Shaw)
Nathalie Emmanuel (Ramsey)
Djimon Hounsou (Mose Jakande)
Tony Jaa (Kiet)
Ali Fazal (Safar)
Elsa Pataky (Elena Neves)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar