Hercani ne demek, anlamı nedir?

Hercani ne demek, anlamı nedir? Dizinin atv'de yayınlanmaya başlamasının ardından birçok kişi filminin adının ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki Hercani ne demek, anlamı nedir?

Hercani ne demek, anlamı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Mart 2019 Cuma 16:45

Hercani ne demek, anlamı nedir? Dizinin atv'de yayınlanmaya başlamasının ardından birçok kişi filminin adının ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki Hercani ne demek, anlamı nedir? sorularının yanıtı haberimizde.

Hercai ne demek?

ATV'nin iddialı yapımlarından biri daha izliyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin fragmanının yayımlanmasının ardından birçok kişi Hercani ne demek, anlamı nedir? sorusuna yanıt aramaya başladı.  Hercai, hiçbir şeyde kararlı olmayan, bir dalda durmayan, bir işi sonuna kadar götürmeyen, aşkta bağlılığı bulunmayan kimseye denmektedir.

Hercai dizisinin konusu ne? 

Hercai dizisinin konusu ne? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir.

Hercai kelimesinin hikayesi nedir?

Hercai çok uzun yıllar önce birbirine aşık olan iki çiçeğin hikayesidir. Fakat bir bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine, "biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım, kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki, bütün doğa bize ait olsun" der ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler.

Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar.

O gün bugündür, karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe "KARDELEN" sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğe de "Hercai" denilir.

İşte bu yüzden hayırsız sevgiliye "Hercai" diye hitap edilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar