Her Yerde Sen’in konusu ne, oyuncular kim?

FOX TV ekranlarında yeni bir diz ekrana gelecek. Her Yerde Sen isimli dizinin fragmanları televizyonda dönerken filmin konusu ve oyuncularının kim olduğu merak edildi. Her Yerde Sen’in konusu ne, oyuncular kim? Detayları sizler için derledik…

Her Yerde Sen’in konusu ne, oyuncular kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
14 Haziran 2019 Cuma 16:24

Her Yerde Sen dizisi Star TV’de ekranlarında başlayacak. Ekranlarda fragmanları dönen dizinin konusu ve oyuncuları merak edildi. Her Yerde Sen’in konusu ne, oyuncular kim? Sizler için araştırdık

Her Yerde Sen’in konusu ne?

Yeni başlayan dizilerinde biri olan Her Yerde Sen’in konusu şöyle; adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktı Ali Kemal (Erkan Petekkaya) görüntüde bir sigorta şirketi yöneten, kızı Tuğba (İpek Filiz Yazıcı) ve karısı Esra (Dolunay Soysert) ile yaşayan sıradan bir adam gibidir.

Oysa ülkenin ve bölgenin politikasından ekonomisine kadar her türlü spekülasyonu yapabilen büyük bir organizasyonun başındaki iş adamı Ekrem’in (Uğur Polat) peşinde bir devlet ajanıdır. Ekrem’in organizasyonunda, Ekrem’in sağ kolu olan Sabri’nin (Ali Düşenkalkar) yürüttüğü, zengin ve ünlülerin pisliklerini temizleyip daha sonra elde ettikleri bilgiyi gerektiğinde onlara karşı şantaj amacıyla kullanan bir ekibin başı haline gelmiştir.

Bu ekipte “hacker”lık yapan İdil (Müge Boz), ekibin güç işlerini yapan Çavuş (Kadim Yaşar) ve ekibe yeni katılan zeki ve yakışıklı Arda (Burak Yamantürk) ona yardım etmektedir. Fakat Ali Kemal görevinin son adımı olan Ekrem ile direk ilişkiye geçememiştir. Ali Kemal’i çocuk esirgeme kurumunda keşfeden ve hala amiri olan istihbarat müdürü Melek (Nur Sürer) ile birlikte bu gizli görevi yürütmektedir. Ali Kemal, kardeşleri Nejat (İsmail Hacıoğlu) ve Sevda (Kübra Kip) ile birlikte çocuk esirgeme kurumunda büyümüştür.

Ali Kemal hala kardeşlerine kol kanat germektedir. Ne ailesi ne de ekibindeki kimse onun bir devlet ajanı olduğunu bilmemektedir. Ailesi, görevi ve ona verilen pis işleri yapması yetmiyormuş gibi, Esra’nın kız kardeşi Ece (Dilşad Şimşek) ve komiser eşi Suat’ın (Serdar Orçin ) İstanbul’a tayin olması ve mahallelerine yerleşmeleri ile sorunlarına bir yenisi daha eklenir. Bütün bu mücadele içinde Ali Kemal babasını öldüren adamı bulmaya çalışmaktadır. Ali Kemal yalan hayatların içinde doğruların peşinde koşar. Ekrem son derece güçlü, akıllı ve ülkenin her yerine eli uzanan bir adam olduğu için bir türlü ele geçirilememektedir. Melek, artık Ekrem’e yaklaşmanın yolunun kız kardeşi Zeynep’ten (Songül Öden) geçtiğini anlamış ve Ali Kemal’e, Zeynep’i kendine aşık edip operasyonu hızlandırması emrini vermiştir.

Her Yerde Sen’in oyuncuları kim?

Furkan Andıç (Demir Erendil) kimdir?

Her Yerde Sen Demir Erendil karakterini Furkan Andıç oynuyor. Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç 4 Nisan 1990 yılında İstanbul'da doğmuş Türk oyuncudur.

İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1.döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakterini canlandırdıktan sonra 2017'de Meryem dizisinde Savaş karakterini canlandırmaktadır.

Oyunculuk kariyeri

Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başlamıştır. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynamıştır. Kolej Günlüğü dizisinde ise Mert karakterini canlandırmıştır.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal D'nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfe'nin canlandırdığı ve Gabrielle Solis'le (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiye'deki uyarlamasında, Zeliş'e (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırmıştır. Yağmurdan Kaçarken dizisinde Harun karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Aşk Ekmek Hayaller dizisinde Altan'ın büyüdüğündeki halini oynamıştır. 2014 Haziran'da yayınlanmaya başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Selim İnan rolünü canlandırmıştır, bu rolle daha iyi tanınarak ün sahibi olmuştur. Ağustos 2015'te Andıç'ın atv dizisi Kırgın Çiçekler'in kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır ve dizide düzenli kadroya girmiştir. Fakat 11. bölümde girdiği Kırgın Çiçekler dizisinden 29. bölüm ile birlikte ayrılmıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan/Tankut karakterini canlandırdı.2017'de Meryem dizisinin ana karakterlerinden biri olan Savaş'ı canlandırmaktadır.

Annesi Boşnak, babası Trabzonludur. 3 erkek kardeşin ortancasıdır.Ocak 2018'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile birlikte olduğunu doğruladı.

Aybüke Pusat (Selin Sever) kimdir?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümünde okumaktadır.

Aybüke Pusat balerin olarak, La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol almıştır.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldı ve 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde birinci Amine Gülşe olurken Aybüke Pusat üçüncü oldu.

Oyunculuk dersleri aldıktan sonra; Eylül 2014 yılında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Barış Falay'ın olduğu 2. Sezon "Medcezir" dizisinde Elif karakterini canlandırdı.

Filmleri ve Dizileri :

2013 - Medcezir

2017 - Söz

Ali Yağcı (Burak Yangel) kimdir?

Model, sinema ve dizi oyuncusu. 1990 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Mutfakta yemek yapmayı çok seven model Ali Yağcı aynı zamanda dizi oyunculuğu yapmaktadır. Deniz Erdem ile Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi almıştır.

Kova Burcu olan Ali Yağcı, gelecek vaat eden model ve oyuncular arasında yer almaktadır. Son olarak 2016 yılında yayınlanan Umut Apartmanı filminde rol almıştır. Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza çıkmış, son olarak Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırmıştır.

Rol Aldığı Diziler:

Her Yerde Sen (Burak, 2019)

Erkenci Kuş (Osman, 208)

Adını Sen Koy (Kerem, 2018)

Seviyor Sevmiyor (2016)

Rol Aldığı Filmler:

Umut Apartmanı (2016)

Aslıhan Malbora (Ayda Akman) kimdir?

1 Mart 1995 yılında Afyon’da doğan Aslıhan Malbora, eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü’nde devam etmektedir. Akademi 35.5 Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Atv ekranlarında yayınlanan; baş rolü Seren Şirince ve Yusuf Çim’in paylaştığı; kadrosunda Şeyla Halis, Serhat Parıl ve Ferzan Hekimoğlu’nun yer aldığı Seven Ne Yapmaz dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Aslıhan Malbora Atv ekranlarında gösterime giren, kadrosunda Birce Akalay, Cansel Elçin, Selim Bayraktar, Sezin Akbaşoğulları gibi usta isimlerin bulunduğu Ağlama Anne dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. 1.63 metre boyunda, 52 kilo olan Aslıhan Malbora, Balık burcudur.

Aslıhan Malbora’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Ağlama Anne (Zeynep) (TV Dizisi)

2018 – Kalbimin Sultanı (Saliha Sultan) (TV Dizisi)

2017 – Seven Ne Yapmaz (Zeynep) (TV Dizisi)

Deniz Işın (Merve Mutlu) kimdir?

Deniz Işın (Merve Mutlu) kimdir?

1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen güzel oyuncu ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Ardından kazandığı Ege Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun olmuştur.

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla dikkat çeken güzel oyuncu, Gratis, Coca Cola gibi markaların reklam filmlerinde rol almıştır.

Her Yerde Sen dizisinde 'Merve Mutlu' karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamaktadır.

Ali Barkın (Bora Durul) kimdir?

İlk sinema filmini Dilemna ile gerçekleştiren Ali Barkın bir süre Kanada’da çalışmalarını sürdürmüş ardından Türkiye’ye dönmüştür. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

1985 doğumlu oyuncu Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde rol almıştır. 2017 yılında ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Bayram Şeker karakterini canlandırmaktadır.

İlkokul, ortaokul, Lise ve Üniversiteyi Ankara’da okuyan Ali Barkın Ankara doğumludur.

Ayfer Tokatlı (Azmiye Boşgeçmez) kimdir?

5 Eylül 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ayfer Tokatlu, Marmara Üniversitesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Tanıklar, Baba Candır ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan güzel oyuncu, son olarak Her Yerde Sen dizisinde 'Azmiye Boşgeçmez' karakterine hayat verecektir.

Tokatlı 1.58 boyunda olup, 49 kilodadır. Başak burcudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar