için kaldı

Hapis cezası alan Çağtay Ulusoy ve Gizem Karaca yeniden yargılanacak

Hapis cezası alan Çağtay Ulusoy ve Gizem Karaca yeniden yargılanacak. "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesi'nce yeniden görülecek.

Hapis cezası alan Çağtay Ulusoy ve Gizem Karaca yeniden yargılanacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
18 Ocak 2019 Cuma 16:31

Hapis cezası alan Çağtay Ulusoy ve Gizem Karaca yeniden yargılanacak. "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca temyize gönderildiği İstinaf Mahkemesi'nce yeniden görülecek. Bu gelişmenin Hakan Muhafız dizisiyle tekrar ekranlara dönen Çağatay Ulusoy'u nasıl etkileyeceği merak konusu.

Yerel mahkeme kararını açıkladı

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, 16 Mayıs'ta verdiği kararla, oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Hüseyin Orçun Benli ile şarkıcı Cenk Eren'e (Yüksel Venedik) savcının talep ettiği, "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan değil, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan hapis cezaları vermişti.

Oyuncular Ulusoy, Karaca ve Benli ile menajer Boronkay'a 4 yıl ikişer ay hapis cezası öngören heyet, şarkıcı Eren'e ise uyuşturucu maddenin kokain olması gerekçesiyle artırım uygulayarak aynı suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası verilmesini kararlaştırmıştı.

Diğer 29 sanığın "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay ile 18 yıl 9 ay arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırılmasına hükmeden heyet, başka suçtan tutukluların da aralarında bulunduğu 4 sanığın tutuklanmasını, 3 sanık hakkında ise yakalama emri düzenlenmesini kararlaştırmıştı. 
Kimi sanık avukatlarınca bu karar temyiz edilmişti.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Manken, dizi ve sinema oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde tamamlayan Çağatay Ulusoy’un boyu 1.90 cm, kilosu ise 81 kg’dır. Terazi burcu olan Çağatay Ulusoy, 2011 tarihinde düzenlenen Best Model Of Turkey adlı yarışmada birinci olarak seçilmiştir.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' isimli dizinin baş rolünü üstlenerek Sarp karakterini canlandırdı. Vahide Perçin, Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulundan ve Ayla Algan'dan oyunculuk dersi oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk hayatına ilk kez Show TV ekranlarında 2011 tarihinde yayın hayatına giren "Adını Feriha Koydum" isimli dizide Emir Sarrafoğlu karakteri ile geçiş yapmıştır.

Pek çok önemli dizi ve sinema projesinde yer alan Çağatay Ulusoy 2011 tarihinde, "Anadolu Kartalları" adlı filmde de başrol oynayarak Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmıştır. 2013 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir adlı dizide Yaman Koper rolünü canlandırdı. milyonların beğenisini kazanmıştır. Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte baş rol üstlenen Çağatay Ulusoy çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve takdir edilen bir isim haline gelmiştir. 2015 tarihinde beyaz perdeye giren “Delibal” adlı sinema projesinde “Barış” karakterini canlandırmıştır.

Çağatay ulusoy

Kariyerine modellikle başlayan Çağatay Ulusoy, hem ekran hem de beyaz perdedeki yer aldığı projelerle birlikte çok kısa bir zaman içerisinde herkesin tanıdığı ve beğendiği bir isim haline geldi. Bununla birlikte Çağatay Ulusoy reklam filminde de yer alarak ilk kez, Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

Gizem Karaca kimdir?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır.

Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanadaderken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

Gizem karaca kimdir

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar