Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçe çevirisi

Hande Yener'in yurt dışına açılma planı gerçek oldu. Dünyaca ünlü müzik adamı Faydee ile düet yaptı. Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçe çevirisi ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçesi.

Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçe çevirisi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:34

Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçe çevirisi ile ilgili bilgiler Hande Yener'in müjdesiyle gündeme geldi. İşte Hande Yener feat Faydee Music Gravity dinle, izle sözleri ve Türkçe çevirisi

Hande Yener feat Faydee Gravity dinle

Hande Yener Faydee Gravity şarkısı henüz yayınlanmadı. Türk Pop Müziğinin kraliçesi Hande Yener, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşecek olan ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında 19 Ocak’ta Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Şarkıyı ilk kez orada dinleyebileceğiz. 

Hande Yener feat Faydee Gravity izle

Yener, dünyaca ünlü şarkıcı Faydee ile düet yaptığı ‘Gravity’ isimli şarkısını da ilk kez Haliç’te seslendirecek. Yakın zamanda piyasaya çıkaracağı İngilizce single’ının tanıtımını ‘Halkın Yıldızları’ konserlerinde yapacak olan sanatçı oldukça heyecanlı.

Hande Yener feat Faydee Gravity sözleri

Şarkının sözleri henüz yayınlanmadı. Gece için ünlü modacı Kadir Kılıç’a özel bir kostüm siparişi veren başarılı sanatçı, dansçılarına da geceye özel kıyafet hazırlatıyor.

Hande Yener feat Faydee Gravity Türkçe çevirisi

Hande Yener, dünden bugüne unutulmaz şarkıları, özel dans gösterileri ve farklı kostümleriyle ‘Halkın Yıldızları’ konserlerine damga vurmaya hazırlanıyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar