Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu instagram - Hande Sarıoğlu estetiksiz boyu

Fatih Altaylı geçen akşam Habertürk yayınını terk etti. O sırada sunucu Hande Sarıoğlu idi. Hande Sarıoğlu ile ilgili birçok bilgi merak edilmektedir. İşte Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu yaşı kaç? Estetiksiz mi? Hande Sarıoğlu boyu ve eşi kimdir? soruları en çok araştırılan konulardan.

Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu instagram - Hande Sarıoğlu estetiksiz boyu
Son Güncelleme: 3 Aralık 2019 Salı 13:21
3 Aralık 2019 Salı 12:57

Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu yaşı kaç? Estetiksiz mi? Hande Sarıoğlu boyu ve eşi kimdir? soruları kısa sürede en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Fatih Altaylı önceki akşam Habertürk yayınını terk ederek sosyal medyada gündem oldu. O sırada yayının sunucu Hande Sarıoğlu'nun yanıtları çok konuşuldu. Peki ama Hande Sarıoğlu kimdir? Hande Sarıoğlu yaşı kaç? Estetiksiz mi? Hande Sarıoğlu boyu ve eşi kimdir? 

Hande Sarıoğlu kimdir?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011 yılında “Pasaport” Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çekti.

Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan ve Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başladı.

Hande Sarıoğlu instagram

Hande Sarıoğlu'nun instagram hesabında 70 bin takipçi bulunmaktadır, 837 kişi takip eden Sarıoğlu'nun 486 gönderisi bulunmaktadır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar