Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel kimdir, hastalığı nedir, neden öldü?

Instagram'da Demet Akalın'ın paylaşımıyla Hande Erçel'in annesi ve kardeşi Gamze Erçel kimdir, hastalığı nedir? sorusu gündeme geldi. Peki ama Hande Erçel'in annesi kimdir, hastalığı nedir? İşte Hande Erçel ve anneisyle ilgili bilgiler haberimizde!

Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel kimdir, hastalığı nedir, neden öldü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 14:11

Hande Erçel'in annesi kimdir, hastalığı nedir? sorusu Demet Akalın ve Hande Erçel'in paylaşımıyla gündeme geldi. Haberimizde Hande Erçel'in annesiyle ilgili detayları bulabilirsiniz. İşte Hande Erçel'in annesi kimdir, hastalığı nedir? yanıtı. 

Hande Erçel'in annesi öldü mü?

Hande Erçel'in bir süredir hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel, hayatını kaybetti. Hande Erçel'in annesinin durumunun sabah saatlerinde ağırlaştığı ve vefat ettiği bilgisine ulaşıldı.
Hande Erçel'in annesinin hastalığı nedir?

Hande Erçel bir röportajda ''Ben her yeni günden güzel şeyler bekliyorum, buraya sığdıramam. (Gülüyor) ◊ Annenize donör olacaksınız diye duyduk, doğru mu? - Evet, inşallah bir aksilik olmazsa ben olacağım. Maalesef ülkemizde kök hücre naklindeki en önemli sorundan biri akraba dışı vericilerinin sayısının yetersiz, bağış oranının ise 10 binde 3 olmasıdır. O kadar zor bir şey ki hayatının bağlı olduğu, bir yerlerde bulunduğunu bildiğin bir şeyi beklemek. ◊ Bu sayıyı artırmak için ne yapılmalı? - Aslında çok basit. Devlet tarafından belirtilen merkezlere gidip donör olmak istediğinizi söylüyorsunuz ve bir tüp kan veriyorsunuz. Sonuç elektronik ortama aktarılıyor. Böylece ihtiyaç halinde sistem taranarak uyumlu ilik bulunuyor. Bunu bilmeyen o kadar çok insan var ki... Başına gelmeden anlayamıyorsun. Ben de bunun bilinirliğinin artması ve insanları teşvik etmek için “Kansersiz Yaşam Derneği” ile bu yolda ne fayda sağlayabilirim diye çalışacağım. SET ÇAYINI ÇOK ÖZLEDiM ◊ Yeni diziniz “Halka”nın çekimleri başladı, nasıl gidiyor? - Çok keyifli. Şu anda çok yoğun bir set programım yok, sağ olsun yapım şirketimiz de bu konuda oldukça hassas davranıyor set saatleri ve çalışma günleri konusunda. Hem annemle olabiliyorum hem de mesleğimi yapıyorum.'' açıklamalarını yaptı. 

Hande Erçel'in annesi kimdir?

Hande Erçel'in annesi kanser hastasıdır. İki çocuk sahibidir. Gamze ve Hande adlı iki çocuğu olan annenin kök hücre nakli hastalığı olduğu bilinmektedir.
Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel kimdir, hastalığı nedir?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar