için kaldı

Hande Doğandemir Engin Öztürk sevgili mi? Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında?

Hande Doğandemir Engin Öztürk sevgili mi? Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında? Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk'ün güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yeniden aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında?

Hande Doğandemir Engin Öztürk sevgili mi? Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
14 Mart 2019 Perşembe 21:15

Hande Doğandemir Engin Öztürk sevgili mi? Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında? Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk'ün güzel oyuncu Hande Doğandemir ile yeniden aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Hande Doğandemir kimdir, Instagram adresi, kaç yaşında? sorularının yanıtları haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayımlanan yüzleşme dizisinin oyuncularının yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Peki Hande Doğandemir Engin Öztürk sevgili mi? sorusunu henüz yanıt bulmuş değil. Dizinin ilk yayın günü vesilesiyle verilen davette Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yakınlaşması dikkatlerden kaçmadı.  Süper Fm'de yayım yapan Seyhan Erdağ, "Sonra bir araştırma yaptım ki, 2015 yılında başlayıp biten ilişkinin özellikle Hande Doğandemir'in yakın hareketleriyle yeniden başlandığını öğrendim" açıklamasında bulundu.

Hande Doğandemir kimdir?

Oyuncu Engin Öztürk ile yeniden aşk yaşamaya başladı iddia edilen oyuncu  Hande Doğandemir kimdir? diye şimdiden aratılmaya başladı. Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 yılında Ankara Bahçelievler’de dünyaya geldi. Evin tek çocuğu olan Doğandemir, ortaokul ve lise eğitimlerini Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Akademi 35’buçukta oyunculuk eğitimi almıştır. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm’ün oyunculuk okuluna gitti. Bana Masal Anlatma adlı filmde Ayperi karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Hande Doğandemir ‘Bana Masal Anlatma’ filminde sinema izleyicisiyle buluştu.
Keskin Bıçak, Sen de Gitme, İbret-i Ailem, Böyle Bitmesin, Şubat ve Leyla ile Mecnun gibi dizilerden sonra Güneşi Beklerken'de canlandırdığı “Zeynep” karakteri ile geniş kitlelere ulaştı. Leyla ve Zeynep adlı iki kadın polisin hikayesinin anlatıldığı Can Kırıkları adlı dizide Leyla Akgün karakterine hayat veren Hande Doğandemir, 1.70 metre boyunda, 53 kilo ve Yay burcudur.

Hande Doğandemir’in rol aldığı diziler ve filmler:

Can Kırıkları- 2018
Kaybedenler Kulübü Yolda – 2018
Her Şey Aşktan (Pelin) (Sinema Filmi)- 2016
Racon: Ailem İçin (Yağmur/Azra) – 2015
Bana Masal Anlatma (Ayperi) (Sinema Filmi) – 2015
Güneşi Beklerken – 2013-2014
Şubat – 2012
Leyla ile Mecnun – 2012
Böyle bitmesin (Ceylan) – 2012
İbret-i Ailem (İpek) – 2012
Sen de Gitme (Aslı)- 2011-2012
Keskin Bıçak (Aslı) – 2010
Kahramanlar (Zeynep) – 2010

Hande Doğandemir Instagram

Güzen oyuncu Hande Doğandemir Instagram adresi @handedogandemir . Doğandemir'in resmi Instagram hesabında an itibariyle yaklaşık 2,5 milyona yakın takipcisi bulunmaktadır. Aynı zamanda 460 kişiyi de takip etmektedir.
 

Hande Doğandemir Instagram

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar