Halka dizisinde Hümeyra Karabulut'un sorunu nedir? Hümeyra'nın hastalığı ne?

Halka dizisinde Hümeyra Karabulut'un sorunu nedir? Hümeyra'nın hastalığı ne? sorusu da Halka'nın 1. bölümünü izleyenlerin aklını kurcalamaktadır. Halka dizisindeki Hümeyra Kaan'ın annesidir. Peki ama Hümeyra'nın beyninde ne sorun var?

Halka dizisinde Hümeyra Karabulut'un sorunu nedir? Hümeyra'nın hastalığı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 15:50

Halka dizisinde Hümeyra Karabulut'un sorunu nedir? Hümeyra'nın hastalığı ne? sorusu TRT 1'de ilk bölümü yayınlanan Halka dizisiyle gündeme geldi. İşte Hümeyra Karabulut ile ilgili bilgiler...

Hümeyra Karabulut'un sorunu nedir?

Kırklı yaşların sonunda ağır ve vakur, ne istediğini bilen oturaklı bir iş kadını. Babası ünlü bir kabadayı, çok genç yaşlarda yine ünlü bir kabadayıyla Eren’le evleniyor. Eren’in hırsı nedeniyle Halka’yla karşı karşıya geliyorlar. Eren’in öldürülmesiyle hayatı değişiyor, sadece Kaan’ı tek başına büyütmek zorunda kalmıyor, geçmişteki itibar ve zenginliğini geride bırakıyor. Hümeyra, kimin tarafından gönderildiği belli olmayan bir dvd ile hem itibarını hem de intikamını alma şansına ulaşıyor. Hapisteki oğlunun polise köstebek olarak çalışmasıyla birlikte kocası Eren’i katledenlerle mücadele etmeye başlıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar