Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi? Çocukluğunda ne yaşadı?

Halka'nın 1. bölümünde Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi? sorusu gündeme geldi. Halka dizisi kısa sürede en sevilen diziler arasına girecek gibi görünüyor. Halka'nın Cihangir Tepeli'sinin hal ve tavırları seyircide şüphe uyandırdı. Cihangir Tepeli çocukluğunda ne yaşadı?

Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi? Çocukluğunda ne yaşadı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 15:49

Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi? sorusu TRT 1'de 1. bölümüyle ekrana gelen Halka dizisinde gündeme geldi. Halka dizisinde Cihangir Tepeli karakterini Serkan Çayoğlu canlandırmaktadır. İşte Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi? sorusunun yanıtı. 

Halka dizisinde Cihangir Tepeli'nin hastalığı ne, delirdi mi?

Cihangir Tepeli Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı bir karakterdir. Cihangir Tepeli aslında deli ya da hasta değildir. Cihangir karakteri bakıcı elinde büyüyen bir çocuktur. Cihangir'in hastalığı aslında sadece ve sadece uyku problemidir. 

Halka'nın iki kahramanından biri. Yirmili yaşlarda sakin ve ölçülü biri. Ünlü bir iş adamı olan İlhan Tepeli’nin oğlu. Cihangir, İlhan’ın işlerinin asıl yürütücüsüdür. Uyku problemi çektiği için sessizliğe ihtiyaç duymakta, ancak ve ancak ses geçirmez-sesten yalıtılmış bir odada, çocukluğunu hatırlatan naif bir duvar resminin karşısında uyuyabilmektedir. Hikâye gelişirken anlarız ki, tıpkı Kaan’a olduğu gibi Cihangir’e de kırmızı kutulu bir dvd gönderilmiş, Eren Karabulut cinayetiyle ilgili görüntüler eşliğinde kimi sırlar onunla da paylaşılmıştır. Cihangir geçmişi ve ailesi hakkında kuşkular yaşamakta, kimselere söylemeden araştırmalar yapmaktadır. Cihangir'in bir dargın, bir barışık olduğu İrem isimli nişanlısı vardır. İrem, ondan işini bırakmasını, mafyözi bağlantılarını koparmasını istemektedir. Cihangir ise kendisi için daha hayati meselelerle uğraşıyor, geçmişini araştırırken ruhunu içinde bulunduğu cendereden kurtarmaya çalışıyordur. İrem onu manen baskılarken, İskender Bey'in uçarı ve "deli" kızı Müjde'yle yakınlaşır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar