Halka dizi müzikleri - Halka dizisinde çalan şarkılar ne?

TRT 1’de yayınlanan Halka adlı dizinin birçok konusu araştırılırken ilk bölümünden sonra dizi müzikleri araştırılmaya başlandı. Halka dizisinin müzikleri günün en çok araştırılan konulardan biri, AzOnceOldu ekibi olarak Halka dizisinin fon müziği, jenerik müziği ve dizide çalan şarkıları derledik.

Halka dizi müzikleri - Halka dizisinde çalan şarkılar ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 13:02

Halka dizisi müzikleri – Halka dizisinde çalan şarkılar hangileri? sorusu TRT 1’de yayınlanan Halka adlı diziyi izleyenler arasında en çok konuşulan konu. Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Uğur Taşdemir gibi başarılı oyunuları kadrosunda bulundan Halka dizisi reytinglerde umutlu. Peki ama Halka'nın dizi müziklerini kim yapıyor? İşte Halka dizisinin müzikleri, jenerik, fon müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimiz.

Halka dizi müzikleri dinle, izle, sözleri

TRT 1’de her Salı saat 20:00’da ekrana gelen Halka dizisi sosyal medyada en çok yorum alan konulardan bir tanesi oldu. Halka dizisinin müzikleri de kısa sürede en çok merak edilen ve araştırılan konulardan bir tanesidir. Hala dizi müzikleri kısa sürede bu kadar merak edilince AzOnceOldu ekibi olarak Halka dizi müziklerini sizler için derledik. Halka dizisinde çalan şarkılar ile ilgili detayları da 16 Ocak 2019 günü bulacaksınız. İşte Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Burak Sergen, Funda İlhan, Umut Karadağ, Erdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Serhat Midyat, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş, Melih Çardak, Deniz Hamzaoğlu, Uğur Taşdemir gibi oyuncuların yer aldığı Halka dizisinde çalan şarkılar ve dizi müzikleri.

Halka dizisinde çalan şarkılar

Halka dizisinde çalan şarkıları sizler için sıraladık.

Halka jenerik müziği

İşte Halka dizisindeki jenerik müziği

 

Halka fon müziği

İşte Halka dizisindeki jenerik müziği

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar