Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı?

Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı? Sorusu son zamanlarda cemaat ve tarikatlara karşı başlatılan operasyonlar sonrası merak konusu oldu. Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
20 Temmuz 2018 Cuma 22:14

Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı? Soruları Fethullahçı Terör Örgütü, Furkancılar, Süleymancılar, Yeni Asyacılar ve en son Adnan Oktar ve grubana yönelik operasyonların ardından merak konusu oldu. Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi var mı? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen TV yorumcusu Ömer Turan, sosyal medya hesabından Haksöz cemaatinin FETÖ ile ilişkisi hakkında paylaşımda bulundu.

Haksöz Cemaati FETÖ operasyonlarına nasıl bakıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen TV yorumcusu Ömer Turan, sosyal medya hesabından Haksöz cemaati ile ilgili bazı paylaşımlarda bulundu. Haksöz grubunun FETÖ ile ilişkisi var mı, FETÖ operasyonlarına nasıl bakyorlar sorularını şöyle yanıtladı;

Haksöz grubuyla Erdoğan arasından kırılmanın 15 Temmuz’dan sonra yapılan FETÖ operasyonlarıyla olduğunu ileri süren Ömer Turan, Haksözcülerin, FETÖ operasyonlarına karşı çıktığını, gözaltına alınan isimleri aklamaya çalıştıklarını söyledi.

“Özgür-der başkanı Rıdvan Kaya Ali Bulaç'ın tutuklanmasını bir hukuk cinayeti olarak görüyor. Bunu da açıkça söylemekten çekinmiyor. İnanın başka biri, FETÖ’cü birinin tutuklanmasını hukuk cinayet olarak tanımlasaydı anında içeri alınırdı” diyen Ömer Turan şunları kaydet:

“Rıdvan Kaya, Ali Bulaç'ın serbest bırakılması için elinden geleni yapıyor. İnanın Ali Bulaç'ın Ailesi Ali Bulaç'ın serbest bırakılması için Rıdvan Kaya'nın uğraştığı kadar uğraşmamıştır. Rıdvan Kaya Ali Bulaç'ın yargılanmasını Zehir zemberek eleştiriyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar