için kaldı

Hakim Ziyech kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Hakim Ziyech kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Hakim Ziyech hakkında aklınıza takılan bilgileri haberimizde topladık.

Hakim Ziyech kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 20:11

Hakim Ziyech kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Hakim Ziyech hakkında aklınıza takılan bilgileri haberimizde topladık. Yüksek top kontrolü sürati ve hava hakimetiyle Avrupa devlerinin şimdiden radarına girmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i 4-1 yendikleri maçın ardından açıklamalada bulunana, Hakim Ziyech "İlk pozisyonumuzda gol attık ve ardından Real Madrid'in kaosa gireceğini biliyorduk. İlk golü atarak onları baskı altına aldık ama hiçbir şeyin bitmediğini biliyorduk. Hala gol atabilecek durumdaydılar. Biz de neler yapabileceğimizi iyi biliyorduk. Ne kadar iyi oynayabileceğimizi biliyoruz ve bugün de iyi oynadık" ifadelerini kullandı.

Hakim Ziyech kimdir?

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen isimlerden biri de Hakim Ziyech. 1993 doğumlu oyuncu, Hollanda'da altyapı ürünlerinden ve son dönemlerdeki performansı ile Fenerbahçe haricinde diğer büyük takımların da ilgisini çekiyor. 

SC Heerenveen
Ziyech 2004 yılında Heerenveen / FC Emmen futbol akademisine katıldı. 2 Ağustos 2012 tarihinde, Heerenveen adına ilk maçına 2012-13 UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda Rapid București karşısında çıktı. 10 gün sonra Eredivisie'de ilk maçına NEC karşısında çıktı. Maç 2-0 mağlubiyet ile sonuçlandı.

FC Twente
17 Ağustos 2014 tarihinde, Ziyech'in Twente ile dört yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu.

AFC Ajax
30 Ağustos 2016 tarihinde 11 Milyon Euro karşılığında AFC Ajax ile beş senelik sözleşme imzaladı.

Millî takım
Ziyech, 2015 yılının Mayıs ayında ilk kez Hollanda takımına çağrıldı.

23 Eylül 2015 tarihinde, sosyal medya aracılığıyla Fas millî takımını temsil etme kararını açıkladı. 9 Ekim 2015 tarihinde, Fas adına ilk maçına Fildişi Sahili karşısında dostuk maçında çıktı. Maç 1-0 mağlubiyet ile sonuçlandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar