için kaldı

Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor?

5 Aralık akşamı tanıtım gecesi yapılan Hakan: Muhafız (The Protector) adlı Netflix dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki ama Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor? İşte gündemde olan The Protector adlı diziyle ilgili merak edilenler...

Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 20:06

Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor, hangi kanalda? gibi sorular 5 Aralık akşamı galası düzenlenen diziyle gündeme geldi. Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi Türkiye'nin ilk Netflix dizisi. Haberimizde Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz. İşte Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak, konusu ne, nerede çekiliyor? yanıtı. 

Hakan: Muhafız (The Protector) ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan gibi önemli oyuncuların olduğu Netflix dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) 14 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak. 

Hakan: Muhafız (The Protector) Konusu ne?

Günümüz İstanbulu'nda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.

Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalıçarşı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak!

Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Hakan: Muhafız (The Protector) nerede çekiliyor?

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor. The Protector, Türkçe ismiyle Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor. Dizi Kapalıçarşı'da çekiliyor. 

Hakan: Muhafız (The Protector) oyuncu kadrosu

Başroldekiler: Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü

Çağatay Ulusoy  (Hakan) kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine başlamıştır. İstanbul üniversitesi orman Fakültesinde Sulama Sistemleri Tasarım’ı bölümünü okumuş bunun yanı sıra da Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine özel dersler almıştır. 2011 de yayınlanan Adını Feriha koydum dizisindeki Emir karakteri ile ilk rolünde büyük başarı yakalamış ve geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başarmıştır. Daha sonra Med Cezir dizisi ile de bu başarısı sürdürmeyi bilmiştir. Ayrıca Anadolu Kartalları ve Delibal filmi ile de beyaz perde de başarılı işlere imza atmıştır. Son olarak yine büyük ses getiren İçerde dizisi ile ekranlarda yer almıştır. izide sıradan bir üniversite öğrencisiyken İstanbul’un muhafızı olan bir kahramana hayat verecektir.

Ayça Ayşin Turan (Leyla) kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü tamamlamıştır. 2011 yılında ekranlara gelen Dinle Sevgili isimli dizi ile kariyerine başlamıştır.  Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü’nün tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamlayan Ayça Turan 2014 yılındaki Karagül dizisindeki Ada karakteri ile iyi bir çıkış yakalamıştır. Son olarak Meryem dizisi ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu Sevimli Tehlike isimli film ile sinemada boy göstermiştir. Dizide Hakan (Çağatay Ulusoy) ‘ın aşık olduğu kız olan Leyla’yı canlandıracaktır.

Hazar Ergüçlü (Zeynep)

Kıbrıs vatandaşı olan oyuncu 1992 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini bir çok oyuncunun aksine dizi veya reklamda değil sinema filmi ile yapmıştır. Gölgeler ve Suretler isimli dizide yer alan oyuncu daha sonr Kuzey Güney dizisindeki Simay karakteri ile ünlenmiştir. Daha sonra Med Cezir dizisinde yer alan oyuncu son olarak Yüksek Sosyete’nin kadrosuda bulunmuştur. Sosyal medyada yaptığı bir paylaşım nedeniyle savcı karşısına çıkan oyuncu bir süre kariyerine ara vermiştir. Dizide Hakan’ın en yakın arkadaşı ve sırdaşı Zeynep’i canlandıracaktır.

Okan Yalabık (Faysal)

1978 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Balıkesir’li bir ailenin ikinci çocuğudur. henüz ilk öğretim yıllarında oyunculuğa ilgi göstermiştir. Orta okul ve lise yıllarında bir çok tiyatro oyununda yer almış ve seminerler düzenlemiştir. Kaygısızlar dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde bir çok dizi ve filmde yer almıştır. 2003 yılında ekranlara gelen Serseri dizisi ile geniş kitlelerce tanınmayı başaran oyuncu  son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer almış ve buradaki Pargalı İbrahim rolü ile büyük beğeni toplamıştır. Dizide varlıklı bir işadamı olmasına rağmen Hakan’ın hayatıns özenen Faysal’ı canlandıracaktır.

Mehmet Kurtuluş (Mazhar)

1972 yılında Uşat’ta dünyaya gelmiştir. Almanya’da büyüyen oyuncu Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlndiği Pars dizisi ile Türkiye’de izleyici karşısına çıkmıştır. Son oalarak Kösem Sultan dizisinin kadrosunda yer almıştır.

Burçin Terzioğlu (Rüya)

Pyraz Karayel dizisi ile kariyerinde zirve yapan güzel oyuncu 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1986 yılında yayınlanan Perihan Abla dizisi ile kariyerine başlamıştır. 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisinde Simge rolü ile iyi bir çıkış yakalamıştır. Daha sonra döneminin en çok izlenen dizisi Yılan Hikayesi’ndeki Azat rolüyle ülke çapında üne kavuşmuştur. Kadın İsterse (Demet)  Fırtına (Zeynep) gibi dizilerle başarısını sürdürmüştür. Kendisi gibi oyuncu olan Murat Yıldırım ileevlenmiştir.

Dizide Rüya Karakteri zeki, güzel ve başarılı bir kadındır. Hayatı kendi istediği gibi yaşamaktadır. Değişmekten çekinmemektedir. Lider bir kişiliği vardır ve çevresindekileri etkilemeyi ve yönetmeyi başarmaktadır.

Cem Yiğit Üzümoğlu (Emir)

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarını tamamlamıştır. Adı Efsane dizsindeki Hakan karakteri ile tanınmaktadır.

Saygın Soysal (Mergen)

Mergen kendini işe adamış ikna kabiliyeti yüksek bir adamdır. Duygusuz biri oalrak tanınmaktadır ve Aşk meşk işleriyle yakından uzaktan alakası yoktur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar