Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı?

Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı? Sorusu yıldız futbolcunun ayrılık kararını açıklaması sonrası merak konusu oldu. Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
1 Ağustos 2018 Çarşamba 21:36

Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı? Sorusu Milan'da Forma giyen yıldız futbolcunun "Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım" açıklaması sonrası merak konusu oldu. Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Hakan Çalhanoğlu açıklamayı Twitter hesabından yaptı.

Daha önce de boşanma iddiaları gündeme gelmişti

Hakan Çalhanoğlu’nun daha önce İtalya-Milano’dakii Just Cavalli Club’da çalışan Brezilyalı Jaqueline Pinheiro ile eğlenirken çekilen bu fotoğrafı sosyal medyaya düşmüş ve günlerce konuşulmuştu. Hakan – Sinem Çalhanoğlu çifti daha önce de futbolcunun bir dönem aşk yaşadığı şarkıcı Anita Latifi yüzünden zor günler geçirmişti. Anita Latifi’nin ‘hamileyim’ iddiası üzerine mahkemeye başvuran Hakan Çalhanoğlu, iddiaların asılsız olduğunu kanıtlamıştı.

Çiftin sosyal medya hesaplarında birlikte çekilen tüm fotoğrafları silmeleri ve birbirlerini takipten çıkarmaları boşanma iddialarını güçlendirmişti.

Hakan Çalhanoğlu neden boşanıyor?

İtalya Serie A takımlarından Milan'da futbol hayatını sürdüren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'ndan kötü haber geldi. Yıldız futbolcu eşi Sinem Çalhanoğlu ile boşanacağını sosyal medya üzerinden attığı bir mesajla duyurdu.

İşte milli futbolcunun açıklaması:

"Sevgili arkadaşlar, evliliğe olan saygım nedeniyle boşanma sürecim hakkında yorum yapmama kararı almıştım. Ancak ne yazık ki bu sessizliğimin istismar edildiğini ve bilinçli olarak boşanmamamızdaki suçun bana ait olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını görüyorum. Şerefim ve ailem kötülendiği için, boşanma sürecim hakkında açıklama yapmak durumundayım. Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım. Eğer bu evlilikten bir çocuğum olursa, sorumluluklarını yerine getirecek, ancak eski eşim ve ailesiyle iletişim kurmayacağım. Davanın görüleceği güne kadar bekleyecek ve mahkemede boşanma kararıma neden olan tüm olayları anlatacağım. Ancak gerçeği öğrenciğiniz zaman beni anlayabileceksiniz."

Hakan Çalhanoğlu eşi Sinem Gündoğdu'dan neden ayrıldı?

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar