Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu

Tolga Karel'in eski eşi yaptıklarıyla yine gündem oldu. Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu ile ilgili bilgiler haberimizde. İşte Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu ile ilgili bilgiler.

Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
17 Mayıs 2019 Cuma 10:37

Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu ile ilgili bilgiler magazin dünyasındaki haberler ile gündeme geldi. İşte Günay Musayeva kimdir? Günay Musayeva instagram - Günay Musayeva oğlu ile ilgili bilgiler. 

Günay Musayeva kimdir? 

Günay Musayeva, 7 şubat 1986 tarihinde Azerbaycan’da doğmuştur. Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü birincilikle bitirip master yaptı.

2010 Best Model Azerbaycan birincisi ve Bulgaristan’da 2010 yılında düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Bir sinema filminde ve birçok reklam filminde oynadı. Ezel dizisinde oynadı.

29 ağustos 2011 tarihinde oyuncu Tolga Karel ile yıldırım nikahı ile İzmit’te evlendi. Cihangir Can 18 nisan 2012 doğumlu bir oğlu vardır. 2015 yılında boşandılar.

Günay Musayeva, 19 Nisan 2013 tarihinde “Tiyatro Yok ki” tiyatro gurubunun Aşk-ı Mecnun isimli tiyatro oyununda erkek tiplemesiyle rol aldı.

2013'te Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu.

Filmleri ve Dizileri :

2014 – Kod Adı K.O.Z.Kod Adı K.O.Z. (Mit Ajanı Zeynep) (Sinema Filmi)

2014 – Beyaz Karanfil (TV Dizisi)

Günay Musayeva instagram 

Günay Musayeva instagram hesabını kapatmıştır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar