Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir?

Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir Sorusu eşinin ailesi tarafından atılan iftira yüzünden çocuklarını kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölüm fragmanı sonrası merak konusu oldu İşte Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir Sorusunun yanıt

Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 15:02

Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir? Sorusu bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölümünün14 Eylül Cuma günü yayınlancağının duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak için çabalayan Gülperi'nin hiayesi seyircileri ekrana kilitleyecek. işte Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir?Sorusunun yanıtı...

Yakup Taşkın (Tarık Pabuççuoğlu)

Gülperi dizisinin Yakup Taşkın'ı Tarık Pabuççuoğlu kimdir?

Varlıklı bir toprak ağasıdır. Taşkın sülalesinin başıdır. Parası ve kudreti tartışılmazdır. Herkese gücü ve söz yeten Yakup’un sözü bir tek oğlu Eyüp’e geçmemiştir. Her şeyini bırakacağı büyük oğluyla anlaşmazlıklar yaşar ve onu kaybeder. Evladıyla yaşadığı bütün sorunlardan ve kaybından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Eyüp’ten kalan üç torununa her türlü imkanı sağlar. Gülperi’nin hapse girmesiyle torunlarını kendi kuralları içinde yetiştirip arzu ettiği insanlara dönüştürmeye başlamıştır. Gülperi’nin gelip torunlarını elinden alma fikrinden korkmaz. Çünkü kudretiyle ile Gülperi’yi ortadan kaldıracağından ve hayatlarından ebediyen çıkaracağından emindir. Olaylar istediği gibi gelişmediğinde elini kirletmekten çekinmeyen Yakup Taşkın Gülperi’nin ilk raundu kazanmasıyla çılgına döner. Gülperi çocuklarını alarak ilk kurşunu sıkmış ve savaşı başlatmıştır. Yakup Taşkın’ın onu yok edip bu savaşı kazanmaktan başka amacı yoktur.

Tarık Pabuçcuoğlu kimdir, kaç yaşında?

14 Ocak 1949 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden yatılı olarak mezun olmuştur. Ardından Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Devekuşu , Üsküdar Oyuncuları ve Ortaoyuncular gibi topluluklarda çalıştı. İkinci Bahar dizisinde Kebapçı Rakkas olarak tanındı. Hayat Bilgisi dizisinde Amil Bey karakteriyle izleyicinin hafızasına kazındı. Gülperi dizisinde Yakup Taşkın rolünü canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar