Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir?

Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir Sorusu eşinin ailesi tarafından atılan iftira yüzünden çocuklarını kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölüm fragmanı sonrası merak konusu oldu İşte Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir Sorusunun yanıtı

Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 15:36

Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir? Sorusu bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölümünün14 Eylül Cuma günü yayınlancağının duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak için çabalayan Gülperi'nin hiayesi seyircileri ekrana kilitleyecek. işte Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir?Sorusunun yanıtı...

Kader Taşın (Gülçin Kültür)

Gülperi dizisinin Kader Taşkın'ı Gülçin Kültür kimdir?

Fatma ve Yakup Taşkın’ın tek kızıdır. Beklenenin aksine şımartılarak büyümemiştir. Fatma’nın katı kullarından çıkmayan Kader ne yaparsa yapsın annesinin gözünde mükemmel bir çocuk olamamıştır. Fatma kızına hep eksik beceriksiz olduğunu hissettirmiştir. Bu durumun içinde açtığı yarayla baş etmeye çalışan Kader var gücüyle annesine kendini beğendirmeye çalışmıştır. Hiç evlenmemiştir. İçindeki çocuk hasretini yeğenleri Bedriye, Hasan ve Can’la giderir. Kendini tamamen onlara adamıştır. Onları hiç hak etmeyen her şeyi mahveden Gülperi’ye anne demelerini istemez. Kendini anneleri yerine koymalarını ister. Çocuklar Kader’e hala değil anne der. Gülperi’nin gelip çocukları alması Kader’in var olma sebebini de yok etmesi demektir. Kader anne ve babasını gölgesinde ve onlardan da aldığı güçle Gülperi’yle mücadele edecektir.

Gülçin Kültür kimdir, kaç yaşında?

Gülçin Kültür Şahin Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı – Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur. 2018 yılında Kelebekler isimli sinema filminin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Sahne aldığı tiyatro oyunları, Dr. Korczak Örneği, Lady with a Lapdog, with Jokes and a Happy Ending, Mouthgasm, Lefty’i Beklerken, Madde 22 ve Benim Adım Feuerbach.

2014 yılında Melik Haydar Şahin ile evlenen Gülçin Kültür Şahin aslen Kırklareli, Babaeski‘lidir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar