için kaldı

Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle

Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir. Gülperi 13. bölüm izle, Gülperi 13. son bölüm Youtube, puhutv blutv canlı izle.

Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
7 Aralık 2018 Cuma 11:19

Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle. Gülperi büyük bir çabanın sonucunda Can’a kavuşur ancak oğlunun duymadığı gerçeğiyle yıkılır. Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Can kendisine uygulanacak tedavi sayesinde sağlığına kavuşabilecektir ancak bu parayı sağlamak Gülperi için imkânsızdır. İşte Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle bilgileri... Gülperi'nin 13. son bölümünde ne oldu, neler yaşandı?

Gülperi | 13.Bölüm - Fragman 1

Artemis Kadir ve Şeyma’nın boşanıyor olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışırken Selen ve Hasan’ın yakınlaşması da onun hayatını daha da zorlaştırır. Kadir ise Şeyma’nın yaptığı hamleleri öngörmeye çalışır ancak bu defa Şeyma ondan bir adım öndedir. Kadir’in temsil ettiği Gülperi ve Şeyma’nın temsil ettiği Yakup çocuklar için yeniden karşı karşıyadır. Hâkimin kararını etkilemek için iki taraf da ellerindeki bütün bilgileri ortaya döker. Gülperi merakla hâkimin kararını beklerken iki aileyi de etkileyecek büyük bir sürpriz dışarıda onları beklemektedir. 

Gülperi 13.Bölüm izle

Sadece kadın olduğu için haksızlığa, zalimliğe, iftiraya uğramış bir annenin tek umut ışığıdır çocuklarına duyduğu koşulsuz sevgi.

Gülperi 13. bölüm izle

Gülperi 13. bölüm izle - Gülperi son bölüm tek part izle


Gülperi dizisinin konusu

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi'nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanındaolan Kadir'in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Gülperi dizisinin oyuncuları

Gülperi Çetin (Nurgül Yeşiçay)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Ege’nin küçük bir kasabasında doğup büyüyen Gülperi büyük hayallere sahiptir. Baba baskısından kurtulmak için genç yaşta aşık olduğu Eyüp’le kaçarak evlenir. Bambaşka bir şehirde hiç alışık olmadığı bir kültürün içinde bulur kendini. Mutlu evliliğinde üç çocuk sahibi olur ama eşinin ailesi tarafından hep bir yabancı olarak görülür. Eyüp’ü kaybettiklerinde ise düşman bellenir. Gülperi çocukları için hayata tutunur. Yaşadığı bütün zorluklara onlar için katlanır. Büyük bir iftira sonrası çocukları da elinden alınır. Sürülür. Bir kez daha bambaşka bir şehirde yalnız ve yabancı olarak ayakta kalmaya çalışır. Gülperi’nin tek amacı çocuklarını geri almaktır. Oysa çocuklarının ondan çoktan vazgeçtiğinden asla anneleriyle bir hayat düşlemediklerinden habersizdir. Artık çocukları için bile bir yabancıdan farksızdır. Çocuklarından asla vazgeçmeyen Gülperi’yi hem Taşkın ailesiyle hem de çocuklarıyla büyük bir savaş beklemektedir.

Nurgül Yeşilçay kimdir, kaç yaşında

26 Mart 11076’da İzmir’de doğdu. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra, İkinci Bahar dizisiyle sektöre dahil oldu. Ardından Asmalı Konak dizisinde Bahar rolünü canlandırdı. Eğreti Gelin filmi ile yıldızı parlayan oyuncu en son Paramparça dizisinde yer aldı. Şu anda Show TV’nin Gülperi adlı dizisinde “Gülperi Çetin” karakterini canlandırmaktadır.

Ödülleri

2005- 12. Adana Altın Koza Film Festivali- En İyi Kadın Oyuncu (Eğreti Gelin)

2007-13. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri- En İyi Kadın Oyuncu (Ademin Trenleri)

2007- Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği- En İyi Kadın Oyuncu Ödülü- (Yaşamın Kıyısında-Ademin Trenleri)

2008- 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali- En İyi Kadın Oyuncu (Vicdan)

2014 Altın Bamya Ödülleri Kadın karakter ödülü

2015 20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Dram dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Gece)

2017 DIAFA Uluslararası Arap Festivali Ödülleri En iyi kadın oyuncu

Kadir Aydın (Timuçin Esen)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Ailenin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Kadir’in hayatı babasının onları terk etmesiyle alt üst olmuştur. O gün babası gibi biri olmayacağına dair kendisine söz verir. Ne olursa olsun ailesini yüz üstü bırakmayacaktır ve bir gün baba olursa çocuğunu asla parçalanmış bir ailede büyütmeyecektir. Bir başına üç çocuğu büyütmek zorunda kalan annesine en büyük desteği Kadir vermiştir. Kardeşlerine hem abilik hem babalık yapar. Çok başarılı bir avukattır. Fakülte yıllarında tanıştığı Şeyma ile evlidir. Artemis adında bir kızı vardır. Kızı ile muhteşem bir ilişkiye sahiptir. Karısıyla yaşadığı sorunları kızı için görmezden gelemeye çalışır. Çünkü asla kendi babası gibi olmayacak ve ne olursa olsun ailesini parçalamayacaktır. Ama hayat sürprizlerle doludur ve Kadir’i kendi doğrularıyla karşı karşıya getirir. Kızının mutluluğu ile kendi mutluluğu arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağından habersizdir.

Timuçin Esen kimdir, kaç yaşında?

14 Ağustos 11073 yılında doğdu. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde 2 yıl olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne geçer. İtalya ve ABD'de de tiyatro eğitimi almıştır. Los Angeles’taki California Insitute of the Arts Üniversitesi’nde 7 yıl sinema - yönetmenlik üzerine master yapmıştır. Ayrıca ABD’deki ünlü oyuncu koçu Larry Moss’un öğrencilerinden biridir.

Gurbet Kadını dizisiyle ilk kez seyirciyle buluştu. Hırsız Polis dizisiyle izleyiciden büyük bir beğeni topladı. 2016 yılında Bodrum Masalı adlı dizide rol aldı. Şimdilerde ise Timuçin Esen ‘Gülperi’ dizisinde Kadir Esen karakterini canlandırmaktadır.

Tiyatro Oyunları

2006-2008 - Mikado'nun Çöpleri

Dizi ve Filmleri

2018 – Gülperi

2018 - Müslüm

2017 - Martıkların Efendisi

2016 – Bodrum Masalı

2015 – Gönül İşleri

2014 - Vicdan

2013- Senin Hikayen

2012 - Kumun Tadı

2011 - Labirent

2008 – Göl

2005 - Gönül Yarası

2005-2007 - Hırsız Polis (dizi)

2003 - Yazı Tura

2003 - Deliyle Geçen Gece 2003

2003-2004 - Gurbet Kadını (dizi)

Yakup Taşkın (Tarık Pabuççuoğlu)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Varlıklı bir toprak ağasıdır. Taşkın sülalesinin başıdır. Parası ve kudreti tartışılmazdır. Herkese gücü ve söz yeten Yakup’un sözü bir tek oğlu Eyüp’e geçmemiştir. Her şeyini bırakacağı büyük oğluyla anlaşmazlıklar yaşar ve onu kaybeder. Evladıyla yaşadığı bütün sorunlardan ve kaybından Gülperi’yi sorumlu tutmaktadır. Eyüp’ten kalan üç torununa her türlü imkanı sağlar. Gülperi’nin hapse girmesiyle torunlarını kendi kuralları içinde yetiştirip arzu ettiği insanlara dönüştürmeye başlamıştır. Gülperi’nin gelip torunlarını elinden alma fikrinden korkmaz. Çünkü kudretiyle ile Gülperi’yi ortadan kaldıracağından ve hayatlarından ebediyen çıkaracağından emindir. Olaylar istediği gibi gelişmediğinde elini kirletmekten çekinmeyen Yakup Taşkın Gülperi’nin ilk raundu kazanmasıyla çılgına döner. Gülperi çocuklarını alarak ilk kurşunu sıkmış ve savaşı başlatmıştır. Yakup Taşkın’ın onu yok edip bu savaşı kazanmaktan başka amacı yoktur.

Tarık Pabuçcuoğlu kimdir, kaç yaşında?

14 Ocak 110410 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nden yatılı olarak mezun olmuştur. Ardından Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Devekuşu , Üsküdar Oyuncuları ve Ortaoyuncular gibi topluluklarda çalıştı. İkinci Bahar dizisinde Kebapçı Rakkas olarak tanındı. Hayat Bilgisi dizisinde Amil Bey karakteriyle izleyicinin hafızasına kazındı. Gülperi dizisinde Yakup Taşkın rolünü canlandırmaktadır.

Şeyma Ören Aydın (Ece Sükan)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Küçük yaşta annesini kaybeden Şeyma ilgisiz bir baba ve üvey anne tarafından büyütülür. Babasının sevgisini kazanmak için hep başarılı olmak zorunda hisseder ve ne yaparsa yapsın başarılı olamaz. Her koşulda babası hep üvey kardeşlerini ondan daha çok önemser. Hukuk fakültesi mezunudur ve orada tanıştığı Kadir’le evlidir. Gerçek sevgiyle büyümediği için sevmeyi de bilmez. Sevdiğini sanır sadece. Kızları Artemis doğduğunda Kadir’in de isteğiyle işi bırakıp evde kızını büyütmeye karar vermiştir. Bu karar daha sonra en büyük pişmanlığı olacaktır. Kontrolcü ve mükemmeliyetçi yapısı yüzünden kızıyla asla istediği gibi bir anne kız ilişkisi kuramamıştır. Gözleri önünde başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyen Kadir’e de içten içe öfkelenmiştir. Bastırdığı tüm duyguları mutsuz olmasına ailesini de mutsuz etmesine neden olmaktadır.

Ece Sükan kimdir, kaç yaşında?

Ece Sükan, 11077 yılında Ankara'da doğmuştur. Annesi Serpin Sükan eski bir tiyatrocu, babası ise inşaat mühendisi ve işadamıdır. Arslan Sükan adında 4 yaş büyük bir abisi vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji'nde okudu. Piyano dersi aldı. Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale eğitimi aldı ve burada 2 yıl da oyunlarda görev yaptı. 110108 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında bir radyo da djlik yaptı. Mezun olduktan sonraİstanbul'a gitti. Hem modelliğe hem de Marie Claire'de çalışmaya başladı.

110108 yılında"Best Model of Turkey" manken yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. 110108 yılından itibaren profesyonel mankenliğe başladı. bu aralarda In Styling eğitimi almak üzere New York'a abisinin yanına gitti. NewYork'da Fashion Institute of Technology okulunda eğitim aldı.
Çocukluk yıllarında Trt de uzun süre Kayahan'la Cumartesiden Cumartesiye adlı programda sunuculuk yaptı. Uzun Çoraplı Pippi, Susam Sokağı gibi çizgi filmlere seslendirme yaptı.

2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğü yapmaya başlayan Ece Sükan, birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor. 20010 yılından 2012 yılının sonuna kadar Vogue Türkiye dergisinin moda danışmanlığını yaptı. Milano'da Trussardi'nin de moda danışmanlığını yapmaktadır.

Nişantaşı'nda sahibi olduğu 'Ece Sükan Vintage' adlı bir butiği vardı kapattı. 2004 yılında dizi oyunculuğuna da başladı.

2010 yılında Ece Sükan, Magnum gold dondurma reklamında Porto Riko'lu sinema oyuncusu Benicio Del Toro'yla oynadı. Ece Sükan, ayrıca aynı yıl Carlsberg firmasının düzenlediği 'Hayallerimin Turu' adlı yarışmaya yakın arkadaşları ile teknede çektiği bir video ile katıldı.

2013 yılında Hürriyet gazetesinde her pazar kadrajına takılan ayrıntıları "Ece'nin Kadrajı" adlı köşesinde yazdı.

Ece Sükan, 8 Şubat 2014 tarihinde moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'deki Kalifornia Palm Springs'te bir kır düğünüyle evlendi.

Film ve Dizileri

2010 - Kızım Nerede (TV Dizisi)
2008 - Aşk Yakar (Belda) (TV Dizisi)
2004 - Çalınan Ceset (Tuğçe)TV Filmi
2004 - Haziran Gecesi (Dennis) (TV Dizisi)
20010 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2004 - 24 Saat (Tuğçe) (TV Dizisi)

Fatman Taşkın (Şefika Ümit Tolun)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Toprak zengini bir ailede büyümüştür. Babası gibi güçlü bir ailenin büyük oğluyla evlenir. Gelecekte ağa karısı olmak için bu evliliği yapmıştır. Yakup Taşkın’ın sülalenin başına geçmesiyle de hayalleri gerçekleşir. Ağa eşi olmaktan gurur duyar. Kocasının gölgesinde olsa da hanım ağa olmanın verdiği gücü sonuna kadar kullanır. Çocukları Eyüp, Ejder ve Kader’i geleneklere göre yetiştirmiştir. Büyük oğlu Eyüp’ün yeri onun için başkadır. Eyüp’ü evlendirecek kızı bulmuş her şeyi ayarlamışken Eyüp’ün çıka gelmesiyle bütün planları alt üst olmuştur. Bütün itirazlarına rağmen Eyüp Gülperi ile evlenmiştir. Gülperi’yi hiç bir zaman kabullenip sevmemiştir. Ona göre Gülperi başlarına gelen bütün felaketlerden sorumludur. Gülperi, Eyüp’ün kaybına ve diğer oğlu Ejder’in de tek böbrekle yaşamasına neden olmuştur. Fatma’nın ailesine onarılamaz yaralar açan üstelik de namuslarını beş paralık eden Gülperi’ye tükenmez bir nefreti vardır. Annelerine duyduğu öfkeyi asla torunlarına yansıtmaz. Onları sever gözü gibi bakar. Çocuklar annelerine düşman olsun diye de elinden geleni ardına koymaz. Eyüp’ten kalan torunlarını hayattaki tek düşmanı Gülperi’ye vermek Fatma için ölüm demektir.

Şefika Ümit Tolun kimdir, kaç yaşında?

27 Mayıs 11051 yılında doğdu. Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Muhteşem Yüzyıl, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Payitaht : Abdülhamid dizisinde rol almıştır. Gülperi dizisinde Fatma Taşkın karakterini canlandırmaktadır.

Ejder Taşkın (Onur Bilge)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Yakup ve Fatma Taşkın’ın ortanca oğludur. Her zaman abisi Eyüp’ün gölgesinde kalmıştır. Onun kadar becerikli ve zeki olamayan Ejder, Eyüp’ü hep kıskanmıştır. Ailenin sorunlu oğludur. Kendisini sevemediklerini düşündüğü için ailesine içten içe öfke beslemiştir. Bu öfke Ejder’i şiddet eğilimli birine dönüştürmüştür. Yanlış kararlar verir. Gülperi de gözü vardır. Karşılık görmeyince Gülperi’ye iftira atmaktan çekinmemiştir. Bu olaydan sonra iyice raydan çıkan Ejder’i toparlamak için ailesi onu Fidan’la evlendirmiştir. Fidan çok küçüktür ve resmi nikahları yoktur. Ejder Fidan’ı sevmez. İçindeki bütün öfkesini ona kusar. Sürekli eziyet eder. Hala Gülperi’ye aşıktır. Karşılık görmedikçe de onu cezalandırmak için ailesinin safında yerini alacaktır.

Onur Bilge kimdir, kaç yaşında?

11083 yılında Tunceli’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni bırakıp, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’ne girdi. Çeşitli oyunlarda, dizilerde ve kısa filmlerde oynadı. “Woyzeck” adlı oyunda sergilediği performansla 2011 Arda Kanpolat En İyi Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü. “Gülperi” dizisinde Ejder Taşkın karakterini canlandırmaktadır.

Oynadığı dizi ve filmler

Kırık Kanatlar
Eksik Sayfalar
Çalıkuşu
Vahyin İzinde
İncir Reçeli 2
Gamsız Hayat

Kader Taşın (Gülçin Kültür)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Fatma ve Yakup Taşkın’ın tek kızıdır. Beklenenin aksine şımartılarak büyümemiştir. Fatma’nın katı kullarından çıkmayan Kader ne yaparsa yapsın annesinin gözünde mükemmel bir çocuk olamamıştır. Fatma kızına hep eksik beceriksiz olduğunu hissettirmiştir. Bu durumun içinde açtığı yarayla baş etmeye çalışan Kader var gücüyle annesine kendini beğendirmeye çalışmıştır. Hiç evlenmemiştir. İçindeki çocuk hasretini yeğenleri Bedriye, Hasan ve Can’la giderir. Kendini tamamen onlara adamıştır. Onları hiç hak etmeyen her şeyi mahveden Gülperi’ye anne demelerini istemez. Kendini anneleri yerine koymalarını ister. Çocuklar Kader’e hala değil anne der. Gülperi’nin gelip çocukları alması Kader’in var olma sebebini de yok etmesi demektir. Kader anne ve babasını gölgesinde ve onlardan da aldığı güçle Gülperi’yle mücadele edecektir.

Gülçin Kültür kimdir, kaç yaşında?

Gülçin Kültür Şahin Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı – Oyunculuk Sanat Dalı mezunudur. 2018 yılında Kelebekler isimli sinema filminin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Sahne aldığı tiyatro oyunları, Dr. Korczak Örneği, Lady with a Lapdog, with Jokes and a Happy Ending, Mouthgasm, Lefty’i Beklerken, Madde 22 ve Benim Adım Feuerbach.

2014 yılında Melik Haydar Şahin ile evlenen Gülçin Kültür Şahin aslen Kırklareli, Babaeski‘lidir.

Bedriye Taşkın (Aleyna Özgeçen)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

İkiz kardeşi Hasan ve küçük kardeşi Can’la birlikte mutlu bir şekilde annesi Gülperi ve babası Eyüp tarafından büyütülen Bedriye’nin hayatı babasının kaybıyla tepetaklak olur. Başlarına gelen felaketlerden önce babasını sorumlu tutar ve ona içten içe büyük bir öfke besler. Bedriye’ye göre babası yanlış kararlar almış ve onları yalnız bırakmıştır. Bir kaç yıl sonra Gülperi’nin de hapse girmesiyle bir kez daha terk edildiğini düşünür. Bedriye bu noktadan sonra ailesini seçer. Onun için hayatta güvenilecek tek kişi güçlü toprak zengini dedesi Yakup Taşkın’dır. Para ve gücün huzur ve mutluluk getireceğine inancı tamdır. Güçlü olmadığı için sürekli ezilen annesine de öfkesi büyüktür. Gülperi’nin hayatlarında olmasını istemez. Gözü yükseklerdedir. Toprak zengini biriyle evlenip büyük bir konakta hanım olmak tek hayalidir. Gülperi’yi anne olarak görmez, onun fakir hayatında var olmayı kabul etmez. Annesinin bütün çabalarına karşın dedesi Yakup Taşkın’ın kanatları altında yaşamayı ister ve bu uğurda yapmayacağı şey yoktur.

Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında?

Aleyna Özgeçen 110103 doğumludur ve 15 yaşındadır.

Sonunda Tims B Yapım Gülperi dizisinde Bedriye karakterine hayat verecek ismi buldu. Bu isim daha önce ekranlarda görmediğimiz Aleyna Özgeçen oldu. Aleyna Özgeçen tam bir sosyal medya fenomeni.

2003 doğumlu olan Aleyna Özgeçen 15 yaşındadır. Gözleri Mavi olan güzel oyuncumuz ilk dizisi deneyimini Trt 1 de yayınlanan Yüzyıllık Mühür Dizisi ile yaşamıştır. Aleyna Özgeçen 1 yıllı kamera önü eğitimi aldıktan sonra Gülperi dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Aleyna Özgeçen Nuran Zengin Managerliğin oyuncusudur. Aleyna Özgeçen Gülperi dizisinden önce Müslüm Sinema Filminde Cedye isimli karaktere hayat vermiştir. 

Hasan Taşkın (Burak Dakak)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Anne ve babasına sevgiyle bağlı olan Hasan, babası Eyüp’ün kaybının ardından kendisini ailenin babası yerine koyar. Artık annesi ikizi Bedriye ve küçük kardeşi Can ona emanettir. Sülalenin büyük erkek torunu olduğu için dedesi Yakup ve babaannesi Fatma tarafından şımartılan Hasan annesine atılan iftira sonrası büyük bir sarsıntı yaşar. Gülperi namuslarını kirletmiş aileye ihanet etmiştir. Bu olaydan sonra içindeki anne sevgisini söküp atmaya karar verir. Gülperi artık onun annesi değildir. Kardeşlerine ve kendisine kol kanat geren dedesine bağlılığı ve hayranlığı gün geçtikçe artar. Bir gün her şeyin ona kalacağından emin olan Hasan dedesi gibi olmaya çalışır. Güçlü bir ailenin büyük torunu olmanın ayrıcalıklarından sonuna kadar faydalanır. Dedesinin krallığının şımarık şehzadesi olarak keyfine bakarken Gülperi’nin onları almak için gelişi Hasan’ı çok öfkelendirir. Gülperi’yi anne olarak kabul etmesi imkansızdır ondan nefret eder. Tıpkı Bedriye gibi yeniden Yakup Taşkın’ın kanatları altına girmek ve Gülperi’yi hayatlarından çıkarmak için yapmayacağı şey yoktur.

Burak Dakak kimdir, kaç yaşında?

Burak Dakak Ankara'da 30 Kasım 110108 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz çok küçük yaşta sempatik tavırları ve davranışlarıyla oyunculuk kariyerine atılan Burak Dakak, birçok dizilerde üstün başarısıyla adından sıkça söz ettirmiştir. Küçük ve yakışıklı oyuncu Ezel, Geniş Aile ve Benim Adım Gültepe gibi önemli projelerde rol alıp ilgi odağı olmuştur.1.67 boyunda olup 510 kilodadır. İkizler burcudur.

Can Taşkın (Emir Özyakışır)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

İlkokul çağında olan Can hala anne ve baba sevgisine muhtaçtır. Babasını kaybetmiştir ama annesinin bir gün onlarla birlikte olma ümidiyle yaşamaktadır. Çok zekidir. Zekası yaşıtlarından hatta abi ve ablasından daha olgun olmasına neden olmuştur. Dedesi, babaannesi ve halasının bütün çabalarına rağmen içindeki anne sevgisi sönmemiştir. Fakat büyüklerinden de korktuğu için bunu göstermeye çekinir. Taşkın ailesinin kurallarına uyar. Onların istediği gibi davranmaya çalışır. Gülperi’ye olan sevgisini gizlemek zorundadır. Annesi ve onları yetiştiren sülalesi arasında sıkışıp kalmıştır. Gülperi’nin Can’ın ürkekçe ördüğü duvarları da yıkması kalbine yeniden dokunması annesi sıcaklığıyla yeniden güven inşaa etmesi gerekmektedir.

Emir Özyakışır kimdir, kaç yaşında?

2014 yılından beri Zerin Kültüral Ajansı bağlı olarak çalışmaktadır. Bir Çok reklam filminde yer almıştır. Son olarak ise Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde rol almıştır. Emir Özyakışır İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Şehir Koleji 1. sınıf öğrencisidir. Doğum tarihi tahminimize göre 12 ağustos 2011 doğumludur. Mart 2017’de Beyaz Show’a da konuk olmuştur. Abc reklamlarında yer almıştır. Hem model hem çocuk manken hemde dizi oyuncusudur.

Artemis Aydın (Ezgi Gör)

Gülperi 9. bölüm izle - Gülperi son bölüm izle

Kadir ve Şeyma’nın tek çocuğudur. Varlık içinde büyümüştür, babasına çok bağlıdır ama annesiyle büyük sorunlar yaşar. Anne sevgisinden mahrum büyüyen Şeyma Artemis üzerinde büyük bir baskı unsuru haline gelmiştir. Annesini mutlu etmek için her zaman başarılı ve mükemmel olmak zorundadır. Her ne kadar babası dengeyi kurmaya çalışsa da Artemis kendisini hep yetersiz hisseder. Bu duyguyla da başa çıkmadığı için yeme problemi yaşamaktadır. Blumia olduğundan annesi ve babasının haberi yoktur.

Ezgi Gör kimdir, kaç yaşında?

Ezgi Gör, El Yazisi (2012) ve Gülperi (2018) ile tanınan bir aktris. Ezgi Gör bir çok reklam filminde de rol almıştır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar