Gülden Mutlu Candan Erçetin benzerliği

Gülden Mutlu ‘Kandırmışlar Aşk Diye’ adlı şarkısıyla müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun konuğu oldu. 

Gülden Mutlu Candan Erçetin benzerliği
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Mart 2019 Çarşamba 08:39

Hakan Kanburoğlu’nun sorularını yanıtlayan Mutlu, müzik kariyerinden özel hayatına kadar birçok soruyu yanıtladı. 

‘’AJDA’YA VERDİĞİM ŞARKI YAKINDA SİZLERLE’’

‘Türkiye’de kimlerle çalışmak isterdiniz?’ sorusuna yanıt veren Mutlu, ‘’Şarkımı okusun istediğim isimler çok var. Ajda Pekkan bunların başındaydı mesela. Oldu da. Bir şarkı yazdım onun için, yakında dinleyeceğiz hep beraber.’’ Yanıtını verdi.

‘’HAYATIMIN EN GÜZEL İKİ HARİKASI ÇOCUĞUM VE MÜZİĞİM’’

Müzisyen bir anne olmayı ise ‘’Yaşantımın en güzel iki harikası. Biri çocukluk hayalim diğeri çocuğum. İkisinin elinden sıkı sıkı tuttum yürüyorum. Kızımı hep pamuklara sermek isterdim. Hep o sardığım pamukların içinde büyüyecek.’’ Cümleleriyle tanımladı. 

‘’CANDAN ERÇETİN’E VE BERGEN’E BENZETİLMEKTEN GURUR DUYUYORUM.’’

Candan Erçetin ve Bergen’e benzetilmesiyle ilgili Mutlu, ‘’Adı geçen isimler çok kıymetlidir, kıymetli bir şeye benzetilmek herkese kısmet olmaz. Gurur duyarım, teşekkür ederim ancak.’’ İfadelerini kullandı. 

MÜZİSYENLİK HAYALİMDİ, HAYALİMİN KİRLENMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM
Müzisyenliğiyle ilgili açıklamalarına ‘’Müzisyenlik hep hayalimdi benim, tertemizdi pırıl pırıldı hayalimde. İşin içine girince nasıl bir savaş meydanına düştüğünüzü görüyorsunuz, işte en gurur duyduğum şey o hayalin kirlenmesine asla müsaade etmeyişimdir. Hayaller kirlenince hayatlar da temiz kalmıyor. Ben her şey berrak olsun, yaşamaya yakışır olsun istiyorum.’’ cümleleriyle devam etti. 

Ayrıca Gülden Mutlu ''Bir kadına şarkı yazdınız mı?' sorusuna ise ‘’ Hayır yazmadım, yazabilirim elbette neden olmasın.’’ yanıtını vererek cinsiyetçi bir müzisyen olmadığını belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar