Gülden Dudarık kimdir? Gülden Dudarık’ın evine ne oldu, çöktü mü?

Baba Ocağı dizisiyle tanınan ve pek ekranlarda göremediğimiz Gülden Dudarık’ın Beşiktaş’taki evinin odasının duvarı yıkıldı. Gülden Dudarık’ın evine ne oldu, çöktü mü?

Gülden Dudarık kimdir? Gülden Dudarık’ın evine ne oldu, çöktü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
26 Temmuz 2018 Perşembe 10:10

Beşiktaş’ta oturduğu evin duvarı yandaki inşaat nedeniyle yıkılan oyuncu Gülden Dudarık’ın kim olduğu araştırılıyor. Evinin yanındaki bitmek üzere olan inşaat nedeniyle evinin bir odasının duvarı yıkılan oyuncunun kardeşi son anda kurtuldu. Peki ya Gülden Dudarık kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Gülden Dudarık’ın evine ne oldu, çöktü mü?

Gülden Dudarık’ın evine ne oldu, çöktü mü?

'Baba Ocağı' dizisinden akıllara kazınan Gülden Dudarık Beşiktaş'taki evinin yanında bitmek üzere olan inşaat yüzünden evinin duvarı yıkıldı. Oyuncunun kardeşi yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay, geçtiğimiz Perşembe günü 14.30 sıralarında Türkali Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre Oyuncu Gülden Dudarık'ın oturduğu evin yanında devam eden inşaat çalışmaları sırasında dökülen beton nedeniyle Dudarık'ın evinin duvarı yıkıldı.  Odanın içine beton dolarken, eşyalar kullanılamaz hale geldi. O sırada odada bulunan kardeşi Mehmet Dudarık duvarın altında kalmaktan son andan kurtuldu.  Dudarık durumu hemen polis ve belediye ekiplerine bildirdi. İnşaat yetkilileri odanın içerisine dolan betonu hemen tahliye ederken yıkılan duvar da örüldü. 

Gülden Dudarık kimdir?

Ünlü Oyuncu 22 Ağustos 1983 yılında Adana’da dünyaya geldi. Aslen olarak Adana’nın ilçesi olan Ceyhan ilindendir.2003 tarihinde çalıştığı satış danışmanlığı görevinde bulunduğu firma bir güzellik yarışması düzenlemeye karar verir bu yarışmaya katılan oyuncu bu yarışmada birinci olur. Bu birincilik sonrası manken ajansına kayıt olur ve 2005 yılında ilk dizisinde rol almaktadır. İlk dizisi Beyaz Gelincik isimli dizidir.2013 Yılında ise önemli isimlerin başrolünü paylaştığı huzur sokağı isimli dizde oynamıştır. Bu dizide Zeliha isminde karakteri canlandırmaktadır. Boyu 1.70’dir.

Oynadığı Film ve Diziler:

2013 – Huzur Sokağı

2012 – Esir Sultan

2011 – Nakş-ı Dil Sultan

2011 – Anneler ile Kızları

2011 – Bitmeyen şarkı

2010 – Şov Bizinıs

2009 – Bahar Dalları

2009 – 13 Numaralı Peron

2008 – Baba Ocağı

2005 – Beyaz Gelincik

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar