Gülben Ergen cinayet azmettiricisi mi? Gürinan Bayramoğlu kimdir? Rıfat Ergen kim? Asım Bayram olayı

Müge Anlı'nın programında işlediği Asım Bayram cinayeti sosyal medyada gündem olurken Gülben Ergen cinayet azmettiricisi mi? Gürinan Bayramoğlu'nu öldürttü mü kimdir? soruları gündeme geldi. Haber tamamen iddialardan oluşmaktadır. Resmi açıklama yapılmamıştır. İşte Asım bayram cinayetinde son durum!

Gülben Ergen cinayet azmettiricisi mi? Gürinan Bayramoğlu kimdir? Rıfat Ergen kim? Asım Bayram olayı
Son Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 12:26
18 Mart 2019 Pazartesi 16:10

Gülben Ergen cinayet azmettiricisi mi? Gürinan Bayramoğlu'nu öldürttü mü kimdir?

Geçen yaz meydana gelen Gürinan Bayramoğlu' nun cinayetinin sır perdesi aralanıyor. Ağabey Bayramoğlu, cinayetin arkasında ünlü bir sanatçının olabileceğini savundu...

Antalya’nın Beldibi Beldesi’nde işlettiği diskonun önünde öldürülen Gürinan Bayramoğlu’nun ağabeyi Gürcan Bayramoğlu, duruşmada, cinayetin azmettiricisinin şarkıcı G.E. olabileceğini savundu. Gürinan Bayramoğlu’nun cinayet zanlılarının yargılandığı davanın ilk duruşmasında, ünlü şarkıcı G.E. ile ilgili iddiayı içeren bu ifade duruşma kayıtlarına geçti. Beldibi’nde temmuz ayında, işlettiği diskonun önünde tabancayla 9 kurşunla öldürülen Gürinan Bayramoğlu’nun (33) cinayet zanlıları oldukları iddiasıyla tutuklanan Umut Armağan (21), Murat Güneş (29) ile olaya karıştığı iddia edilen ve tutuksuz yargılanan İrfan Çelikçi (56), Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada hakim karşısına çıktılar. Duruşmada zanlılar, ölen Gürinan Bayramoğlu’nun olay gecesi kendilerine küfür ettiğini ve kavganın bu yüzden çıktığını, cinayetin tahrik altında işlendiğini iddia ettiler. Zanlıların avukatları da olayın tahrik altında gerçekleştiğini, davaya konu olan "nitelikli adam öldürme" suçlaması için delil bulunmadığını, eylemin TCK’nın 81. maddesindeki "tahrik altında insan öldürme" suçunu oluşturduğunu ileri sürdüler. İLGİNÇ İDDİA Öldürülen Gürinan Bayramoğlu’nun, şikayetçi olarak duruşmaya katılan ağabeyi Gürcan Bayramoğlu da ifade verdi. Kardeşinin öldürüldüğü gün İstanbul’da olduğunu ve olaya şahit olmadığını belirten Bayramoğlu, cinayetin, yargılanan 3 zanlı tarafından iddia edildiği gibi basit bir küfürleşmeden işlendiğini sanmadığını söyledi. Öldürülen kardeşi Gürinan Bayramoğlu’nun, 1988 yılında şarkıcı G.E’nin ağabeyini öldürdüğünü ifade eden Bayramoğlu, duruşma kayıtlarına geçen ifadesinde şunları söyledi: "Kardeşim 1991 affından çıktı. Bu nedenle kardeşimin G.E. tarafından öldürtülmüş olabileceğini düşünüyorum. Tutuklu sanıkların da bu işe tetikçilik yaptığını sanıyorum. Şahitlerden B.K, olaydan bir gün önce bir çanta dolusu para gördüğünü söylemektedir. Bunlar da kuşkularımı artırmaktadır. Şikayetçiyim." Söz konusu iddianın kayıtlara geçtiği duruşma, şahitlerin dinlenmesi ve delillerin toplanması için ertelendi.

Gülben Ergen ''Roma'yı da ben yaktım''

ANTALYA'da, 1988 yılında, Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen'i öldüren, kendisi de 2005'te öldürülen Gürinan Bayramoğlu'nun ağabeyi Gürcan Bayramoğlu, o dönem mahkemede, kardeşini şarkıcı Ergen'in öldürttüğünü öne sürdü. Ergen ise iddialar ortaya atıldığında, doğru olmadığını söyledi. Bayramoğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl hapis yattıktan sonra 2015'te tahliye edilen, 11 Mart'ta ise emlak zengini Asım Bayram'ı öldürmekten tutuklanan Murat Güneş'in kendisini bir ünlünün azmettirdiğini iddia etmesiyle Gülben Ergen'in adı, tekrar gündeme geldi. Bunun üzerine Ergen'in, Instagram'dan 'Roma'yı da ben yakmış olabilir miyim?' paylaşımında bulunması dikkat çekti.


Gülben Eregn Cinayet Azmettiricisi mi?

Ekşi Sözlük'ten kontrolediniz adlı kullanıcının yazdıkları sosyal medyada gündem oldu. Şahıs, ''

sanırım ilerleyen günlerde başı aşırı derecede ağrıyacak şarkıcı/dansöz/manken.

burada yazılanların tamamı medya haberlerinden yola çıkılarak oluşturulmuştur.

1988 yılında gülben ergen'in ağabeyi rıfat ergen gürinan bayramoğlu tarafından vurularak öldürülüyor, daha sonra gürinan bayramoğlu 1991 affından yaralanıp salıveriliyor.

yıllar sonra (2005) disko işletmecisi gürinan bayramoğlu cinayete kurban gidiyor, öldürülen şahsın ağabeyi mahkemede kardeşinin katilinin azmettiricisi olarak gülben ergen ismini veriyor.

o zamanlar gülben ergen'in avukatı tarafından bir açıklama yapılarak bu iddianın iftira olduğu söyleniyor, böylelikle konu kapatılıyor. buraya kadar olan konuyu aşağıdaki kaynaklardan okuyabilirsiniz.

(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/…irici-suclamasi-3902909)
(bkz: https://www.internethaber.com/…nlu-kim-1168598h.htm)

peki yıllar sonra ne oldu da bu konu tekrar gün yüzüne çıktı.

müge anlı yaklaşık 3 haftadır asım bayram cinayetini programda işliyordu, cinayetin zanlıları yakalandı ve polis tarafından sorguya çekildi. asım bayram'ı öldüren isimlerden birinin işte tam bu noktada gülben ergen ile olan ilişkisi ortaya çıktı.

katil zanlısı murat güneş polise verdiği ifadede 2005 yılında işlediği gürinan bayramoğlu cinayetinde tetikçi olduğunu ve azmettiricinin gülben ergen olduğunu söylüyor, üstelik 12 milyon dolarlık bir para karşılığında bir kaç kişiyle ortaklaşa olarak para karşılığında bu cinayeti işlediğini ama daha sonra kendisinin bu paradan pay alamadığını itiraf ediyor. üstelik bu konu hakkında o zaman ki bilgilerini savcı ile paylaştığını ama bu dönemde fetönün yargıda etkin olduğu için bilgileri verdiği savcının konuyu ört bas ettiğini söylüyor. söz konusu savcı şuan fetöden tutuklu zaten.

bu konuyla ilgili kaynak ise hemen aşağıda.

(bkz: https://www.takvim.com.tr/…ttirdi-feto-ustunu-orttu)

müge anlı konuyu üstü örtülü şekilde (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=cx5bba80yug) 5:45'den sonra anlatıyor.

elimden geldiğince özetledim, bakalım bu sefer türk medyası ne kadar kendisini koruyabilecek ve bağımsız türk yargısı konunun ne kadar üzerine gidecek.'' cümlelerini kullandı. 

Ekşi Sözlük'te Gülben Ergen ile ilgili yazılanlar

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar