Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne?

Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne? Grace Elizabeth, Victoria’s Secret’ın bu seneki şöleninde sahneye çıkacağı son meleği oldu. Peki Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne?

Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Nisan 2019 Salı 17:33

Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne? Grace Elizabeth, Victoria’s Secret’ın bu seneki şöleninde sahneye çıkacağı son meleği oldu. Peki Grace Elizabeth kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne, vücut ölçüleri ne? sorularınızın yanıtı haberinizde.

Grace Elizabeth kimdir?

18 Mart 1997 yılında Florida’da doğan Amerikalı Grace Elizabeth şu an 22 yaşında. Victoria Secret’in yeni meleği Grace Elizabeth balık burcudur.

Victoria Secret’ın yeni meleklerinden bir tanesi olan Grace Elizabeth 1.78 cm boyundadır. Vogue, GQ ve V Magazine gibi önde gelen dergiler tarafından süper nesil model olarak tanımlanan genç model Grace Elizabeth güzellik sırları ile de popüler durumda. Yeni Victoria Secret meleği Grace Elizabeth fotoğraflarda teninin ışıl ışıl oldmasının sırrını protein zengini hindistancevizi yağını, yüksek koruma faktörü içeren kremlerle karıştırarak vücuduna sürmesi olarak paylaşıyor. Grace Elizabeth, aynı zamanda sabahları bir kaç damla avokado yağıyla yüzüne ve boynuna masaj yaptığını da belirtiyor.

Aydınlatıcı uyku maskesi çok meşhur olan ve hiç bir zaman yanından ayırmayan Elizabeth, “Onun sayesinde yüzümde yorgunluktan eser kalmıyor. Uçaktan inip doğrudan çekime gideceğim işlerde işe yarıyor” dedi.

Victoria’s Secret en son ön plana çıkardığı mankeni Grace Elizabeth, yogaya olan ilgisi ve yoga figürleri ile de dikkat çekiyor.

Grace Elizabeth Instagram adresi

Victoria’s Secret yeni meleği Grace Elizabeth Instagram adresi @lovegrace_e . Elizabeth Instagram üzerinde yaklaşık 1 milyona yakın takipcisi bulunurken güzel modem 905 kişi takip ediyor.

Grace Elizabeth Instagram adresi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar