Görevden alınan Fikret Çöker kimdir? Neden görevden alındı?

Görevden alınan Sayıştay'ın Denetim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fikret Çöker kimdir? Fikret Çöker neden görevden alındı?

Görevden alınan Fikret Çöker kimdir? Neden görevden alındı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
6 Kasım 2018 Salı 15:56

Çok konuşulan konuşlar arasında Fikret Çöker kimdir? Neden görevde alındı? Soruları yer alıyor. Fikret Çöker kimdir? Neden görevden alındı? Sorularını yanıtlarını sizler için araştırdık…

Hazırladığı raporlarla gündeme gelen Fikret Çöker Sayıştay'da Denetim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Neden görevden alındı?

Çöker Sayıştay'da Denetim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fikret Çöker’in neden görevden alındığı henüz bilinmiyor.

Yerine kim getirilecek?

Çöker'in yerine 2 Kasım'da Zekeriya Tüysüz getirildi. Görevden alınan Fikret Çöker, Sayıştay'da çalışmaya 1992'de başlamıştı. Yerine atanan Zekeriya Tüysüz ise 2011'de Sayıştay üyesi seçilmişti.

Fikret Çöker kimdir?

1964 yılında Karaman'da doğan Fikret Göçer, 1988 yılında İÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında çalıştıktan sonra 1992 yılında Sayıştay'da göreve başladı. 17 Ocak 2011 tarihinde Bölüm Başkanlığı'na atanmıştır. Akıcı İngilizce konuşan Fikret Çöker evli ve dört çocuğu vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar