Gizem Kayalı kimdir? Gizem Kayalı Sinan Akçıl’ın yeni sevgilisi mi?

Buse Narcı ile 20 günlük kısa süren bir aşk yaşayan Sinan Akçıl Gizem Kayalı ile aşk yaşamaya başladı. Peki ya Gizem Kayalı kimdir?

Gizem Kayalı kimdir? Gizem Kayalı Sinan Akçıl’ın yeni sevgilisi mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
9 Ağustos 2018 Perşembe 12:20

Şarkıcı Sinan Akçıl Buse Narcı ile 20 günlük aşk yaşadıktan sonra ayrıldı. Kısa süren aşk hayatından sonra vakit kaybetmeyen Sinan Akçıl yeni bir aşka yelken açtı. Haber sitelerinde dolaşan bilgilere göre Sinan Akçıl 2016 Best Model 1'incisi olan Gizem Kayalı ile aşk yaşamaya başladı. Bu gelişme sonrası ünlü model hakkındaki detaylı bilgiler merak edilmeye başlandı. Gizem Kayalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde.

GİZEM KAYALI KİMDİR?

Gizem Kayalı 1194 Kırklareli doğumlu ve lise mezunu. Hala öğrenciliği devam eden Gizem Kayalı İstanbul Üniversitesi Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi bölümünde okumakta. 1.84 boyu ve 1.13 bacak boyu olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma doğru biri çıktığında hayatımı paylaşabileceğime inandığım biriyle neden olmasın. Çocuk sahibi olmak çok isterim çocukları çok severim, ama bunun için önce doğru bir evlilik yapmam gerek.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar