Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Giresunspor Hatayspor maçı AZ TV, Justin TV,YouTube şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 13:01

Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 16. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. İşte Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Giresunspor Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor Hatayspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Giresunspor - Hatayspor, Spor Toto 1. Lig maçı 16 Aralık 2018 Pazar günü Bein Sports Max 2, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 13:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizin aşağıdaki linklerinde görebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler

Giresunspor:
Emre - Yasin,
Gençer,
İbrahim Öztürk,
Serkan,
Ferhat,
Metin,
Tevfik,
Kappel,
Pedro,
Paixao

Hatayspor:
Abdulaziz Demircan
Caner Arıcı
Anıl Karaer
Muhammed Bayır
Tugay Kacar
Hasan Kılıç
Tortol Lumanza Lembi
Sinan Kurt
Burhan Eşer
Mertan Caner Öztürk
Magaye Serigne Falilou Dit Nelson Gueye

Kesin Link Tıkla Giresunspor Hatayspor şifresiz izle

Giresunspor Hatayspor Justin Tv izle

Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı izle - Giresunspor Hatayspor ücretsiz bedava izle

Giresunspor Hatayspor şifresiz canlı bedava izle

Giresunspor Hatayspor maçı hakemi

Son iki maçta galibiyet yüzü göremeyen İzmir temsilcisi evinde Osmanlıspor’u konuk edecek

Spor Toto 1. Lig'de üst üste Altınordu ve Eskişehirspor maçlarından puansız ayrılıp düşme hattına yaklaşan Altay, bugün sahasında üst sıraları hedefleyen Osmanlıspor'u ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda Bülent Birincioğlu'nun düdük çalacağı müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Muhammet Yumak üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Mustafa Aydın yer alacak. 

Giresunspor Hatayspor maçı öncesi önemli notlar

Spor Toto 1.Lig’in 16. Haftasında Afjet Balıkesirspor'la karşılaşacak olan TY Adana Demirspor, havayoluyla Elazığ’dan Ankara’ya ardından karayoluyla Afyonkarahisar’a gitti.
Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetimindeki bordo beyazlı ekibin maçı kadrosunda Soner Şahin, Ahmet Doğan, Adem Alkaşi, Kadir Bekmezci, Mehmet Yiğit, Orhan Şam, Andreas Tatos, Emre Öztürk, Serkan Kurtuluş, Ali Fırat Okur, Ahmet Aras, Erhan Çınar, Idrissa Diarra, Moussa Bagayoko, Lamine Diarra, Murathan Özen, Onur Alsu ve Kadir Taşoğlu'nun yer olacağı bildirildi.

Giresunspor Hatayspor maçında sakatlar ve cezalılar

Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı İbrahim Akın takımdaki yerini alamayacak. 

Antrenmana tedavisi devam eden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan katılmazken, Magaye, Payam ve Ali Eren İyican tedbir amaçlı çalışmalarda yer almadı.

"FENERBAHÇE MAÇINDA KÖTÜ OYNAMADIK"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yaptıkları 5'inci tur ilk maçında da kötü oynamadıklarını ancak yine de mağlup olduklarını belirten teknik direktör Kalpar, "En son Adana Demirspor maçında da iyi oynadık, mağlup da olabilirdik. Adana Demirspor'un pozisyonları var, bizim de var, galip de gelebilirdik. Ama puanlar paylaşıldı" dedi.

"3 PUAN MORALİMİZİ DE YUKARIYA TAŞIYACAKTIR"

Kalpar, hafta sonu Hatayspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Önümüzde çok önemli, çok değerli iki tane maç var. En önemlisi, en değerlisi de bu hafta yapacağımız Hatay maçı. Buradan alınacak 3 puan bizim moralimizi de yukarıya taşıyacaktır, psikolojik olarak da daha iyi durumda olacağız. Camia olarak buna da ihtiyacımız var. Kazanmamızı gerektiren daha fazla sahaya yansıtan takım hürriyetinde olmamız lazım. Oyuncularıma çok fazla inanıp ve güveniyorum onlarda ne iyisini yapacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar