Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle - Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle, Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle bilgileri UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle, Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle - Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 11:29

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle, Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle, Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacağı duyuruldu. İşte Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle, Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Genk Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Cristal Arena'da oynanacak Genk Beşiktaş maçı 8 Kasım Peşembe günü TSİ saat 20:55’te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Genk: Vukovic, Dewaest, Uronen, Lucumi, Paintsil, Malinovsky, Pozuelo, Heynen, Maehle, Ndongala, Samatta

Beşiktaş: Karius, Medel, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Ljajic, Lens, Babel

Genk Beşiktaş Az TV canlı izle

Genk Beşiktaş İdman TV canlı izle

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle - Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle

Genk Beşiktaş şifresiz canlı izle - Genk Beşiktaş Az TV İdman TV canlı izle

Genk Beşiktaş Instagram'dan izle

Yukarıdaki bağlantılardan hiç birinde maç yayınına ulaşamadıysanız aşağıda bağlantısını verdiğimiz Instagram profiline girerek  karşılaşmayı izleyebilirsiniz.

Tıklayınız...

Genk Beşiktaş maçı hakemi

Genk Beşiktaş maçını lmanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Karşılaşmada Stieler’in yardımcılıklarını Mike Pickel ile Jan Seidel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Christian Gittelmann olacak.

Avrupa'da 214. randevu

UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında Belçika’nın Genk takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 214. mücadelesini yapacak. Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 213 maçta rakiplerine 82 kez üstünlük kurdu. 86 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 45 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 284 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 304 gol gördü.

Genk'te son durum

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. haftaya girilirken grup liderliğini elinde bulunduran Genk mücadeleden galip gelerek gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor. Bir süredir formda takımlar arasında bulunan Genk son 15 karşılaşmasında sadece 1 kez mağlup oldu. Sarpsborg mağlubiyeti dışında yenilgisi bulunmayan Genk’te Jhon Lucumi uyluk sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta son durum

Son 5 resmi karşılaşmasında aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Siyah-Beyazlı ekip Göztepe, Genk ve Başakşehir’e yenilmiş Konyaspor ile deplasmanda berabere kalmıştı. Son 5 karşılaşmadaki tek galibiyetini Çaykur Rize Spor karşısında alan Beşiktaş mücadeleden 4-1 galip ayrılmıştı. Öte yandan temsilcimizde mücadele öncesi sakat ve cezalı futbolcunun yer almaması ise sevindirici gelişmeler arasında bulunuyor.

Kartal'ın en büyük Avrupa başarısı

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükseldi. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise bu kez UEFA Kupası'nda aynı başarıyı sergiledi.

Beşiktaş, Avrupa'daki en başarılı dönemlerinden birini de Şenol Güneş yönetiminde yaşadı. Siyah-beyazlılar, Güneş'in teknik direktörlüğünde 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde mücadele etti.

Güneş'in Avrupa'da 36. maçı

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Avrupa'da 36. karşılaşmasını bu akşam yapacak. Siyah-beyazlı ekiple Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör olan Güneş, Genk karşılaşmasında bir kez daha takımının başında bulunacak ve rekorunu 36 müsabakaya yükseltecek.

Beşiktaş, Güneş yönetiminde oynadığı 35 karşılaşmada 16 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı. Siyah-beyazlı takım, Güneş'in teknik direktörlüğünde 35 Avrupa mücadelesinde toplam 60 gol atarken, kalesinde 50 gol gördü.

En farklı maçı Güneş kazandı

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyeti de Şenol Güneş yönetiminde elde etti. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bu sezon Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı Vodafone Park'ta 6-0 mağlup eden Beşiktaş, Avrupa'daki en farklı skorlu galibiyetine imza atmayı başardı.

Siyah-beyazlılar, bu kulvarda daha önce en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı deplasmanda 5-0 yenerek almıştı.

Beşiktaş'tan Süper Lig'de kötü performans

Sezonun ilk 3 deplasman maçında 2 galibiyet ve bir yenilgi alan Beşiktaş, sonraki 7 mücadelede galibiyet sevinci yaşayamadı. Dış sahadaki son dış saha galibiyetini Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 yenerek alan siyah-beyazlı ekip, sonraki 7 karşılaşmayı 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle tamamladı.

Siyah-beyazlıların savunma performansı korkutuyor

UEFA Avrupa Ligi I Grubu dördüncü maçında bu akşam Belçika temsilcisi Genk'e konuk olacak Beşiktaş, bu sezonki deplasman performansıyla korkutuyor. Resmi maçlarda şu ana dek 10 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı takım, söz konusu karşılaşmalarda sadece iki kez kazanabildi. Beşiktaş, dış sahada ayrıca dörder beraberlik ve yenilgi aldı.

Siyah-beyazlı ekip, konuk olduğu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. Spor Toto Süper Lig'deki 6 deplasman maçında sadece bir galibiyet elde edebilen Beşiktaş, 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken, 2'sini yenilgiyle tamamladı.

Avrupa kupalarında 4 dış saha maçına çıkan siyah-beyazlılar, yine bir kez galibiyet alabildi. Bir maçı da berabere tamamlayan Beşiktaş, rakiplerine deplasmanda iki kez mağlup oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar