Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana kimdir - Reyhan instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta'nın fenomen kaynanası Reyhan hanım çok merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana kimdir kaç yaşında nereli? soruları gündeme geldi.

Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana kimdir - Reyhan instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
6 Şubat 2019 Çarşamba 15:12

Gelinim Mutfakta Reyhan Kaynana kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı yarışma hafta içi her gün yayınlanıyor. Yarışmanın sevilen isimleri arasında Reyhan Hanım yer alıyor. Reyhan Yıldırım, Erzincan'lı ve otoriter bir kaynana.. Ezgi Yıldırım, Elazığ doğumlu, 4 yıldır evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu var. Kendi gelininin dik başlı olmadığını uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu belirten Reyhan Yıldırım, 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti. Gelinim Mutfakta’da gelinler kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor.

Reyhan Yıldırım, Erzincan'lı ve otoriter bir kaynana.. Ezgi Yıldırım, Elazığ doğumlu, 4 yıldır evli ve 1,5 yaşında bir çocuğu var. Kendi gelininin dik başlı olmadığını uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu belirten Reyhan Yıldırım, 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti. 

Reyhan Yıldırım İran ve Azerbaycan halkı tarafından çok seviliyor. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar