Gelinim Mutfakta programında iki yarışmacı neden ayrıldı?

Kanal D’nin sevilen Gelinim Mutfakta yarışmasından Reyhan Hanım ve Ezgi'nin çekilme kararı alması merak konusu oldu. Peki ya Gelinim Mutfakta programında iki yarışmacı neden ayrıldı?

Gelinim Mutfakta programında iki yarışmacı neden ayrıldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 15:56

Gelinim Mutfakta yarışmasında izleyicisini şaşırtan bir gelişme yaşandı.  Kanal D'nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta’ da 36. haftanın finali hiç beklendiği gibi olmadı. Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, yarışmacıların hafta başından beri topladığı puanları açıkladı. Bu sonuçlara göre 52 puan toplayabilen Cansu'nun elenmesi gerekirken Ezgi ve Reyhan Hanım, aniden çekilme kararı aldıklarını duyurdular.

36.Haftanın son gününde, gelinler en güzel Pekmezli Yufka Tatlısını yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu. Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi ve Cansu 7 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 20 puan toplayan Hatice, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Elif ise 8 puan toplayabildi.

Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlara göre de 57 puanla Hatice, haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat 52 puan alan Cansu'nun elenmesi gerekirken hiç beklenmedik bir olay yaşandı.

Gelinim Mutfakta programında iki yarışmacı neden ayrıldı?

Ezgi ve Reyhan Hanım, tam o sırada Ezgi'nin annesinin sağlık sorunları yaşadığını gerekçe göstererek çekilme kararı aldıklarını duyurdular. Ama geçtiğimiz günlerde çıkan 'Gelinim Mutfakta ‘da torpil mi var?' haberlerinin ardından mı böyle bir karar alındığı da akıllara geldi.

Ezgi Yıldırım kimdir?

Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği vardır.

Reyhan Yıldırım kimdir?

Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarf ettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar