Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir? sorusu Star Tv'de yayımlanmaya başlayan Geleceğin Starı programıyla birlikte gündeme geldi. Yarışmayı izleyen insanlar tanıdık yüzleri oyuncu koçu olarak gördü.

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
8 Temmuz 2018 Pazar 22:38

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

3 önemli ismin jüri üyesi koltuğunda oturacağı Geleceğin Starı 5 Temmuz günü ilk bölümü ile ekranda oldu. 16 yarışmacının geleceğin oyuncusu olabilmek için performanslarını sergileyeceği yarışma programının sunuculuğunu ise Müjde Uzman üstlenmekte. Peki, Geleceğin Starı’nda oyuncu adaylarının koçları kimdir? İşte Geleceğin Starı yarışmasındaki oyuncu koçlarının kimdirleri.

Geleceğin Starı yarışmasındaki oyuncu koçu Bülent Parlak kimdir?

Bülent Emrah Parlak 8 mayıs 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Elazığlı olan fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara da geçen Bülent Emrah Parlak 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır.

2005-2006 yıllarına damga vuran BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar televizyon programında uzun süre rol almıştır. Son olarak Tatlım Tatlım filminde oynayan Bülent Parlak, Ankara’nın Dikmeni, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Aşağı Yukarı Yemişliler Mutlu Aile Defteri Git Başımdan projelerinde rol almıştır.

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

Geleceğin Starı yarışmasındaki oyuncu koçu Gülhan Tekin kimdir?

1975 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümü mezunudur. Gülhan Tekin 2004 senesinde BKM Mutfak kadrosuna dahil olmuş ve buradaki başarısıyla kendini geniş kitlelere tanıtmıştır. Eğitimli oyuncunun rol aldığı başlıca projeler, Hükümet Kadın, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayatlar, Güneşi Gördüm, Beyaz Melek, Organize İşler, Beynelmilel, Fiiler ve Çimendir.Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

Geleceğin Starı yarışmasındaki oyuncu koçu Beste Bereket kimdir?

1982 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. 1.60 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünü kazanmış fakat devam etmemiştir. Geleceğinin rotasını oyunculuk üzerine çizmiştir. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Parmaklıklar Ardında, Aşka Sürgün, Doksanlar, Leyla İle Mecnun ve Aşkın Kanunu gibi bir çok projede rol almıştır.

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

Geleceğin Starı yarışmasındaki oyuncu koçu Ferit Aktuğ kimdir?
1978 yılında Adana'da doğan Ferit Aktuğ, 9 Eylül Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Birçok dizi, sinema filmi ve reklam filminde yer almıştır. Koçum Benim dizisi ile kariyerine adım atan Ferit Aktuğ, Kavak Yelleri dizisi ile ekranların tanınan yüzü olmuştur.

Kariyerinde çok sayıda dizi,tiyatro ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Ferit Aktuğ, başarılı performansları ile izleyenlerden her zaman tam not almayı başaran bir oyuncu olmuştur.

Geleceğin Starı oyuncu koçları kimdir?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar