Gel Dese Aşk dizisi Kanal D’de mi başlıyor, ne zaman başlıyor?

ATV’de ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz dizisine imzasını atan Osman Sınav’ın yeni dizisi Gel Dese Aşk. Peki ya Gel Dese Aşk dizisi Kanal D’de mi başlıyor, ne zaman başlıyor? İşte Gel Dese Aşk dizisinin konusu ve oyuncuları..

Gel Dese Aşk dizisi Kanal D’de mi başlıyor, ne zaman başlıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
29 Ekim 2018 Pazartesi 13:06

Osman Sınav yeni dizisi Gel Dese Aşk için Kanal D ile anlaştığını açıkladı. Peki ya Kanal D’nin yeni dizisi olan Gel Dese Aşk’ın konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Gel Dese Aşk ne zaman ekranlarda olacak? Detaylar azonceoldu.com’da!

2018-2019 yeni sezon için Osman Sınav’dan Kanal D’ye yeni bir dizi daha geliyor. 2019 yılının Ocak ayında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen ve kod adı olarak belirlenen Gel Dese Aşk dizisi için oyuncu belirleme çalışmaları son hız devam ediyor.  Süper baba, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat gibi bir çok önemli projeye imza atan Osman Sınav, bomba bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na açıklamalarda bulunan Sınav, yedi yıl üzerinde çalıştığı bir dizi projesinin bulunduğunu, dört ay önce Kanal D ile anlaştığını söyledi.

Gel Dese Aşk dizisinin konusu nedir?

Osman Sınav, 40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak olan ‘Gel Dese Aşk’ın çekimlerine ne zaman başlayacağı ve dizinin kadrosunda kimlerin olacağı konusunda ise şunları söyledi;

“Hâlâ ince ince çalışıyorum. Bitince, yapıp yapmayacağıma bile karar vermedim daha... Önce buna karar vermem lazım. Oyuncu kadrosunun oluşturulması en son mesele... 1-2 günlük bir iş o...Yeter ki, dört dörtlük içime sinsin proje.”

Gel Dese Aşk dizisinin oyuncuları kimler?

Gel Dese Aşk dizisi için cast çalışmaları oyuncu seçimleri devam ederken kadın başrol oyuncusu için en son Eşkıya dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde oynayan Ayça Bingöl ile anlaşıldığı öğrenildi.

Ayça Bingöl kimdir?

Daha önce Öyle Bir Geçer Zamanki ve Benim Adım Gültepe dizilerinde canlandırdığı Gülümser ve Cemile rolleriyle oldukça popüler olan Ayça Bingöl 1975 yılında İstanbulda doğdu. Sevilen güzel oyuncu 43 yaşındadır. İstanbul Üniversitesinde Devlet Konservatuarı ve Tiyatro Bölümü mezunudur. Ayça Bingöl son dizisi EDHO dan geçtiğimiz sezon ayrılmıştı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar