Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram twitter

Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram ile ilgili bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram twitter ile ilgili bilgiler.

Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram twitter
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
30 Mayıs 2019 Perşembe 11:28

Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram ile ilgili bilgiler yaşanan şiddet olaylarıyla gündeme geldi. Haberimizde Gaye Akıl kimdir, evli mi? Gaye Akıl instagram ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. 

Gaye Akıl kimdir?

Gaye Akıl Dorock XL adlı mekanın muhasebe departmanı müdürüdür. Mekanın mülk sahibi tarafından şiddete uğramıştır. 

Dorock XL muhasebe departmanı müdürü 

Gaye Akıl'ın Basın Açıklamasıdır

Uzun süredir bünyesinde olduğum ve olmaktan da mutluluk duyduğum Dorock XL çalışanları ile büyük bir aile olduk.

Bunca zaman zarfında tek bir kötü anım dahi olmadı.

Büyük heyecanla çalıştığımız, açılışı için sabırsızlandığımız Dorock XL Meydan Beşiktaş da bu ailenin son üretimi oldu.

Ancak ne yazık ki Dorock XL Meydan Beşiktaş'ta, asla Dorock XL Ailesi'nden kaynaklanmayan; mekanın mülk sahibi olan Şahin Şeker tarafından şiddete uğradım.

Bir konser sırasında, mekanın gişesinde bilet kontrolü için çalışiyordum. Mal sahibi Şahin Şeker geldi ve “beni gördüğünüzde ayağa kalkacaksınız, neden ayağa kalkmıyorsunuz”diye bağırmaya başladı. İlk önce yanımdaki arkadaşım Enver’e tokat attı. Ardından bana dönüp ‘beni görünce ayağa kalkacaksınız’ diye masaya vurmaya başladı. Ben de ayağa kalktım, “Özür dileriz, çalışıyorduk, sizi görmedik” dememle birlikte bana da tokat attı. Ne olduğunu anlamadan ard arda tokatlar savurmaya başladı. “Şahin Bey sakin olun sizi görmedim” dedim ancak vurmaya devam etti. Ben de çıkmak için kapıya doğru yöneldim. Arkamdan parmağını bana doğru sallayarak “Bir daha buraya gelirsen seni öldürürüm, ayaklarını kırarım” diye beni tehdit etti. Arkamı dönüp bakınca daha fazla sinirlendi ve saçımı tutup beni duvara çarptı, tekme attı. Sonra da beni iterek dışarıya attı. Olaylar sırasında oğlu Doğan Şeker ve otopark görevlileri de vardı. Ancak hiç biri yardım etmedi, sadece seyirci gibi izlediler.

Bu olayın ardından, Dorock XL yönetimi, maddi - manevi tüm yatırımlarını bırakıp, mekandaki ortaklıklarından çekildiler. Her anımda yanımda oldular.

Olayların hemen akabinde karakola gittim. Görüntüleri verdim, darp raporu aldım. Karakoldan 15 gün ses çıkmayınca savcılığa gittim. Dilekçemi verdim ve görüntüleri elden teslim ettim. Ancak 20 günden fazla zaman geçmesine rağmen hala bir geri dönüş alamadım. Şahin Şeker için 6 ay uzaklaşma kararı çıkarttırdım ancak savcılıktan bir dönüş olmadıkça bana kötü bir şey yapmalarından korkuyorum.

Şiddetin her türüne, çok daha çabuk müdahale eden, şiddet gösterenleri değil, mağdurları kollayan bir hukuk sistemimiz olduğuna inanmak istiyorum. 

Yaklaşık olarak olayın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen, ciddi bir hukuki ilerleme olmadığı için yaşanan bu olayı detayları ile paylaşma gereği duydum.

Özel bir uygulama değil, sadece adalet istiyorum!

Gaye Akıl twitter instagram

Gaye Akıl'ın sosyal medya hesabı aşağıdadır. 

https://twitter.com/gayeakil_

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar