Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor ücretsiz bedava izle

Galatasaray Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Rizespor derbisi ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Galatasaray Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Rizespor izle ücretsiz bedava izle.

Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 17:10

Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor maçını ücretsiz bedava izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor maçını ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. İşte Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor maçını ücretsiz bedava izle bilgileri...

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 15. Haftasında Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat 19.00 başlayacak. Zorlu mücadele beIN SPORTS HD 1 yayımlanacak. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Maicon, Ahmet Çalık, Ozan Kabak, Selçuk İnan, Fernandao, Feghouli, Nagatomo, Mariano, Onyekuru, Eren

Çaykur Rizespor: Gökhan, Koray, Saadane, Brabec, Mehmet, Abdullah, Petrucci, Umar Aminu, Boldrin, Vadat Muriqi, Gladkyy

Galatasaray Rizespor şifresiz canlı izle

Galatasaray Çaykur Rizespor şifresiz canlı izle - Galatasaray Çaykur Rizespor ücretsiz bedava izle

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hakemi

Galatasaray Çaykur Rizespor maçını hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı öncesi detaylar

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dün Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Keçiörengücü maçında tam süre alan futbolcular, günü salonda yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer futbolcular ise antrenmana koordinasyon ile ısınmayla başladı. Ardından pas çalışması ve dar alan oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde ise çift kale taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi. 

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak maç için kampa girecek. 

Maç öncesi ayrıntılar

Galatasaray ile Rizepor, Süper Lig'de 34 kez karşılaştı. Galatasaray bu maçların sadece beşinde yenildi (23G 6B). Galatasaray ile Rizespor'un Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçın beşi beraberlikle sonuçlandı (Galatasaray iki, Rizespor bir galibiyet). Bu eşleşmede bundan önceki 26 karşılaşmanın sadece biri berabere bitmişti.

Galatasaray, Süper Lig'de Rizespor ile oynadığı 34 maçın 32'sinde ve son 26 maçta rakibine gol atmayı başardı. Sarı kırmızılıların bu fikstürde gol atamadığı son maç 16 Mayıs 1987'de oynandı (0-2).

Süper Lig'de evinde oynadığı son 26 maçta da yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray (22G 4B), bu alanda ligde devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisinin sahibi. Buna karşılık, iç sahadaki son üç maçında berabere kalan sarı kırmızılılar, en son Mart-Nisan 2011'de evinde daha uzun bir kazanamama serisi yaşamıştı (4 maç).
Rizespor bu sezon Süper Lig'de deplasmanda en az puan toplayan üç takımdan biri (3; Göztepe ve Alanyaspor ile birlikte). Rizespor aynı zamanda bu sezon BB Erzurumspor ile birlikte ligde deplasman galibiyeti olmayan iki ekipten biri. Rizespor bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım (14). Karadeniz ekibi, ligde öne geçtiği yedi karşılaşmanın sadece birini kazanabildi (4B 2M).

Süper Lig'de dış sahada 35 maçtır kalesini gole kapatamayan Rizespor (67 gol), lig tarihinde deplasmanda en uzun süre gol yediği serisini yaşıyor. Bu, aynı zamanda Süper Lig tarihinde deplasmandaki en uzun beşinci gol yeme serisi.
Galatasaray'ın ligde evinde attığı son yedi golün tamamı farklı oyunculardan geldi: Garry Rodrigues, Serdar Aziz, Maicon, Eren Derdiyok, Ryan Donk, Martin Linnes, Uğur Demirok (kendi kalesine).

Rizespor'un Süper Lig'de attığı son üç golde de Aminu Umar'ın katkısı var (bir gol, iki asist). Okan Buruk, teknik direktör olarak Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaştığı yedi maçın tamamını kaybetti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar