Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Funda Esenc tutuklandı mı?

Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? İstanbul Havalimanı'nda bir yolcunun havayolu çalışanına hakaret dolu sözler sarf etmesi gündeme bir anda düştü. Peki Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Funda Esenç tutuklandı mı?

Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? Funda Esenc tutuklandı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
26 Nisan 2019 Cuma 14:54

Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? İstanbul Havalimanı'nda bir yolcunun havayolu çalışanına hakaret dolu sözler sarf etmesi gündeme bir anda düştü. Peki Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? detayları haberimizde.

Funda Esenç kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Funda Esenc kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? İstanbul Havalimanı'nda kadın yolcu Funda Esenç, uçağı rötar yapınca havayolu şirketi çalışanına küfür ve hakaret dolu sözler sarf etti.Esenç'e diğer yolcular tepki gösterdi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Funda Esenç kimdir? sorusu araştırılmaya başlandı. Havalimanında çalışan bir kadına hakaret eden ve tacizde bulunan Funda Esenç isimli kadının hakaretleri sürerken kamera kayıtlarında görülen ve olay yerine gelerek Esenç'i uyaran ismin ünlü oyuncu Serkan Balbal olduğu ortaya çıktı. Balbal olayın nasıl geliştiğini ve kameraların çekmediği anlarda yaşananları da anlattı.

Atlasglobal

Atlasglobal, önceki adıyla Atlasjet, merkezi İstanbul'da bulunan Türk havayolu şirketi. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve dış hatlarda tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasglobal, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. 2015'te adını değiştirmiştir.

Atlasglobal, ilk uçuşunu Atlasjet adıyla 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. Uçuş operasyonuna 2 adet Boeing B-757-200 tipi uçak ile başlayan ve Eylül 2001’de aynı tipte üçüncü uçağını alan Atlasglobal, Temmuz 2003 tarihinde yine aynı tipte dördüncü uçağını da filosuna dahil etmiştir.

Nisan 2004'e gelindiğinde, Murat Ersoy'un önderliğinde Atlasglobal'de yeni bir yapılanmaya gidilmiştir. 14 Haziran 2004'te Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından iç ve dış hatlarda tarifeli ve tarifesiz seferlerle yolcu ve yük taşımacılığı yapmak üzere Atlasglobal ruhsatlandırılmış ve 1 Temmuz 2004'ten itibaren iç hatlarda tarifeli seferlerine başlamıştır.

Turizm ve havacılık dünyasındaki son makro gelişmelerden sonra IATA üyesi olan ve IOSA tescilini alan Atlasglobal, tarifeli havayolu olarak büyümeye ve bu doğrultuda iç ve dış hatlarda tarifeli sefer sayısını %75-80'e çıkarmaya karar vermiştir.

1 Şubat 2006 itibarıyla Öger Grubu'nun Atlasglobal'de bulunan %45'lik hissesi devralınmıştır ve Atlasglobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Murat Ersoy getirilmiştir. Atlasglobal firması 2015 yılının Ocak ayında yaptığı açıklama ile firmanın Atlasjet olan adının değiştirildiğini bildirmiştir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar