Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi?

Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Sorusu araştırılmaya başlandı. Show TV’de yayımlanan filmin detayları araştırılmaya başlandı. Peki, Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Sizin için araştırdık

Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi?
Son Güncelleme: 25 Haziran 2020 Perşembe 15:49
25 Haziran 2020 Perşembe 15:45

Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Show TV’de 25 Haziran 2020 akşamı Fdmus isimle yabancı bir film yayınlandı. Film severler filmin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Film hakkındaki detayları sizin için derledik.

Fokus konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi?

Yönetmenliğini Glenn Ficarra ve John Requa’nın yaptıkları, Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro gibi usta oyuncuların yer aldığı Fokus dizisi 2015 yapımı.

Hile ustası bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), acemi dolandırıcı Jess'le (Margot Robbie) karşılaşır. Jess, Nicky'den işin inceliklerini öğrenirken ona tedirgin edici ölçüde yakınlaşınca, Nicky ilişkiyi birden bire keser. Üç yıl sonra, Jess Buenos Aires'te yüksek bahisli araba yarışları tezgahında ortaya çıkar. Jess, Nicky'nin planladığı bu çok tehlikeli tezgahın en kritik noktasında onun planlarını alt üst edecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar