için kaldı

Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne?

Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne? sorusu Twitter'da Figen Dırla'nın gündem olması ile araştırılmaya başlandı. Peki, Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne? İşte detaylar...

Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne?
Son Güncelleme: 12 Haziran 2021 Cumartesi 16:52
12 Haziran 2021 Cumartesi 16:38

Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne? Sosyal medya paltformu Twitter'da  Figen Dırla'nın gündem olması ile bir çok kişi Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne? sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne? İşte detaylar....

Figen Dırla kimdir, kaç yaşında, neden TT oldu? Fİgen Dırla ile Kadir Şeker bağlantısı ne?

Konya'da, 5 Şubat akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda, Özgür Duran'ın (32) sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etmek isteyen Kadir Şeker (20),çıkan arbedede Duran'ı bıçaklayarak öldürdü.

Ayşe Dırla ise daha sonda eroin ile yakalanmıştı. Figen Dırla, Ayşe Dırla'nın kardeşi ve eroinle yakalanması ile Twitter'da gündem oldu. Ayşe Dırla hakkında detaylı bir bilgi bulunluyor.

Av. Umur Yıldırım Twitter sayfasından  "Kadir Şeker'in kurtarmaya çalıştığı Ayşe Dırla'dan sonra kız kardeşi Figen Dırla da eroinle yakalandı." ifadelerini kullandı.

Olay

Üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta bir kişinin sevgilisini darbettiğini görmüş, çifti ayırmaya giden genç, bu sırada saldırgan Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı. Genci bir süre kovalayan ve darbeden Özgür Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yere yığılmıştı.

Göğsüne aldığı yara nedeniyle ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Duran, hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri, olay yerindeki kan izlerini takip ederek, Şeker'i ikamet ettiği teyzesinin evinde gözaltına almıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar