FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir, fotoğrafları

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir, fotoğrafları ile ilgili bilgiler haberimizde.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir, fotoğrafları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
18 Aralık 2018 Salı 12:40

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir, fotoğrafları ile ilgili bilgiler sosyal medyada gündem oldu. İşte FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir, fotoğrafları ile ilgili bilgiler.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen kimdir?

Ümraniye'de lüks bir araç içerisinde yakalanan FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tutuklanması istemiyle sevk edildiği İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliğince, FETÖ üyeliğinden tutuklandı. Selman Gülen, Silivri Cezaevine gönderildi.

LÜKS OTOMOBİLİNDEYKEN GÖZALTINA ALMIŞTI
Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, mercedes marka lüks bir otomobilin içinde gözaltına alınan FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanması istemiyle nöbetçi 10. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Selman Gülen, FETÖ üyeliğinden tutuklandı.

Yamanlar Koleji mezunu olan Selman Gülen'in Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu olduğu belirtidi. Selman Gülen'in, Ümraniye'de lüks bir sitede arkadaşının üzerine kiralanan evde yapılan aramada; 3 adet cep telefonu, çok sayıda dijital ve örgütsel döküman ve bir harddisk ile FETÖ'ye ait kitaplar ele geçirilmişti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Selman Gülen'in fotoğrafları

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar