Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk 18 Kasım'da gala yapacak

Senaristliğini ve yönetmenliğini Furkan Kopuz’un üstlendiği; oyuncu kadrosunda çok renkli kişiliklerin bir araya geldiği Evrensel Döngü: Yaşam Ağacı’na Yolculuk adlı film, 18 Kasım Pazar günü 20:00’da Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde galasını gerçekleştirilecek.

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacına Yolculuk 18 Kasım'da gala yapacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 18:05

Çocukluğundan beri yönetmenlik hayaliyle kendini geliştirmeye çalışan genç yetenek Furkan Kopuz, bu yolda ilk ciddi adımını Evrensel Döngü ile atıyor. Sinema dünyasına amatörce de olsa iki uzun metraj filmle (Sekiz Cinayeti, Bilinçsizler) girmiş olan yönetmen, kısıtlı imkanlarla bilim-kurgu, epik-fantazya türünde bir film çekmeyi başardı. Ayrıca filmin devamı olan Evrensel Döngü:Zamansal Yolculuk’un da çekimleri tamamlandı.

Film; 3013’te insan nüfusunun tükenmek üzere olduğu bir zamanda geçiyor ve Ömer Ali ile 9 Yoldaş’ın Yaşam Ağacına olan yolculuklarını konu alıyor. Ömer Ali’nin Yaşam Ağacı’ndan sonraki amacı, yaklaşmakta olan insanlığın son savaşı için Kronos’un ordusuna karşılık İsyancılar’ı bir araya getirmek… Filmin yönetmenini baş karakter Ömer Ali rolünde izleyeceğimiz Evrensel Döngü:Yaşam Ağacı’na Yolculuk 18 Kasım 2018 saat 20:00’da Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde ilk izleyicisiyle buluşacak.

KONU: Yıl 3013, dileklerin gerçekleştiği Yaşam Ağacı için Ömer Ali ile 9 Yoldaş uzun bir yolculuğa çıkar. Ömer Ali'nin Yaşam Ağacı'ndan sonraki amacı, yaklaşan insanlığın son savaşı için, Kronos'un Ordusuna karşılık İsyancılar Ordusu’nu bir araya getirmektir.

PRODUCTİON: KOPUZFİLM

TÜR: BİLİMKURGU, MACERA, DRAM, AKSİYON, SAVAŞ.

TARİH: 2018

OYUNCULAR/CAST
Ömer Ali : Furkan Kopuz
Adem : Adem Yıldırım
Ferda : Busenur Şahin
Batsudo : İbrahim Yukarıpınar
Abay : Hamza Gören
Alex : Ouzin Dioufy
Tosun : Alirıza Aydın
Hammad : Erkan Dogru
Arafa : Onur Yıldırım
Kronos : Ramazan Kantoğlu
Eflah : Hamit Keten

Evrensel Döngü: Yaşam Ağacı Fragman

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar