Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle

Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle | Ahmet Kaya'nın Acılara tutunmak şarkısı Fransızca seslendirilmesinin ardından google'de en çok aratılan konularda biri de Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle oldu.

Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 16:10

Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle | Ahmet Kaya'nın Acılara tutunmak şarkısı Fransızca seslendirilmesinin ardından google'de en çok aratılan konularda biri de Esra Üçcan kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi, acılara tutunmak dinle oldu. Detaylar haberimizde.

Esra Üçcan kimdir?

Ahmet Kaya'nın Acılan Tutunmak şarkısını seslendirmesinin ardından gündeme gelen şarkıcı google'de en çok aratılanlar arasına girdi. Esra Üçcan kimdir? sorusunu sizler için araştırdık. Esra Üçcan Türkiye’de ve Fransa’da konservatuar’da piyano bölümünde okudu. Küçük yaslarından beri Doğu ve Batı kültüründen esinlenen melodiler, klasik enstrumental müzikler besteliyor. Sözlerini ve müziklerini yazıp bestelediği “bağımsız pop” (indie pop) türünden şarkılarını hem çalıp hem de yorumluyor.

Fransızca ve Türkçe besteleri vardır. "Yaptığım müzik ana akımdan farklıdır. Alternatif veya indie olma sebebi jazz, rock, pop, ve klasik müzik öğeleri taşıyarak zengin melodiler ve armonilerle bezenmiş olmasıdır. Bilinenleri taklit etmek, veya benzetmek gibi bir hedefim hiçbir zaman olmadı. Müziğimi özgün fikirlerle tasarlamaktayım. Bestelerimin alt yapılarındaki entrumanları, ritimleri, armonileri piyasa değil, her şarkının kendi melodisi ve kendi sözleri belirler. Ancak bu şekilde şarkılarda bahsettiğim duygular, hikayeler ve dünya görüşüm dinleyicilerle doğru bir biçimde buluşabilir. Her şarkım kendi tarzını seçer. Ben onlar sayesinde hikayeler anlatırım.

Esra Üçcan Instagram

Esra Üçcan Instagram adresi @esra_uccan . Güzel şarkıcının an itibariyle resmi ınstagram hesabında 5 bine yakın takipcisi bulunmaktadır. Üçcan ise 654 kişiyi takip ediyor ve 324 gönderi paylaşmıştır.

Esra Üçcan Instagram

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar