Esra Ezmeci kimdir, Süt Lekesi kitabı konusu, özellikleri - Sıla ve Ahmet Kural'ın buluştuğu kitap

Sıla ve Ahmet Kural'ı buluşturan Esra Ezmeci'nin kim olduğu merak edildi. İşte Esra Ezmeci kimdir, Süt Lekesi kitabı konusu, özellikleri - Sıla ve Ahmet Kural'ın buluştuğu kitap ile ilgili detaylar haberimizde.

Esra Ezmeci kimdir, Süt Lekesi kitabı konusu, özellikleri - Sıla ve Ahmet Kural'ın buluştuğu kitap
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
13 Ekim 2018 Cumartesi 11:58

Esra Ezmeci kimdir, Süt Lekesi kitabı konusu, özellikleri - Sıla ve Ahmet Kural'ın buluştuğu kitap

Sıla ve Ahmet Kural ilişkisi çok konuşulmuştu. İkilinin kısa süren ilişkilerini ayrılıkla sonlandırması da magazin gündemini bir hayli kaplamıştı. Dün gece ikili bir kitap tanıtımında buluştu. O kitabın yazarını ve kitap ile ilgili özellikleri sizleri çin derledik. İşte Sıla ve Ahmet Kural'ı buluşturan Esra Ezmeci kimdir, Süt Lekesi kitabı ile ilgili merak ettikleriniz. 

Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında?

1984 doğumlu Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunu Esra Ezmeci, Halkla İlişliler uzmanı ve psikolog olarak görev yapıyor. Diş hekini Suat Ezmevi ve Seval Ezmeci'nin kızıdır. Adını ilk olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programında duyurdu. Daha sonra Star TV ekranlarında yayınlanan Balçicek İlter'in sunduğu Olay Yeri programına katıldı. En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Bir Ben programında ortaya çıktı ve yorumları oldukça beğeniliyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Psikolog Esra Ezmeci İnstagram'da 200.00 takipçisi bulunuyor. Esra Ezmeci'nin Etilerde yeri olduğu biliniyor.

Süt Lekesi kitabı konusu, özellikleri

Her insan lekeli midir?

Ne zaman bulaştı bu lekeler bize?

Habil ile Kabil zamanında mı?

Bir yara mıdır bu leke, bir nişan mıdır yoksa?

Masum, saf ve temiz olarak dünyaya gözlerini açan insanoğlu, neden bu dünyayı yaşanmaz kıldı?

İnsan kötülükle mi doğar, sonra mı kötü olur?

Bir bebek, başka bebeği gördüğünde neden rahatsız olur, neden onu tırmalar, canını yakar?

SÜT LEKESİ insanın içsesi olmaya aday bir roman. Kimseye söylemediklerimize, yalnızken kendimize bile fısıldayamadıklarımıza, aklımızdan bile geçiremediklerimize ışık tutuyor.

Acı içinde kıvranırken gelen mutluluğu, karanlık içinde boğulurken yanan ışığı, çaresizlik içinde debelenirken yanı başınızdaki çareyi göreceksiniz.

Sadece iyiyi ve güçlüyü değil, kötüyü ve zayıfı da anlayacak, önyargılarınızdan rahatsız olacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar