Erzurumspor Göztepe canlı izle - Erzurumspor Göztepe şifresiz izle

Erzurumspor Göztepe canlı izle, Erzurumspor Göztepe şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Erzurumspor Göztepe canlı izle, Erzurumspor Göztepe şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Erzurumspor Göztepe canlı izle - Erzurumspor Göztepe şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 08:18

Erzurumspor Göztepe canlı izle, Erzurumspor Göztepe şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Erzurumspor Göztepe canlı izle, Erzurumspor Göztepe şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. İşte Erzurumspor Göztepe canlı izle, Erzurumspor Göztepe şifresiz izle bilgileri...

Erzurumspor Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor Göztepe maçı 10 Kasım Cumartesi günü 13:30'da başlayacak. KArşılaşma beINsport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Erzurumspor: Sehic-Auremir-Egemen-Acka-Leo-İbrahim-Scuk-Özer-Taylan-Emrah-Munsy

Göztepe: Beto-Berkan-Titi-Reis-Gassama-Castro-Poko-Borges-Halil-Yasin-Jerome

Erzurumspor Göztepe şifresiz canlı izle

Erzurumspor Göztepe canlı izle - Erzurumspor Göztepe şifresiz izle

Erzurumspor Göztepe maçı hakemi

Erzurumspor Göztepe maçını Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayuık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdülkadir Bitigen olacak.

Süper Lig'de ilk randevu

BB.Erzurumpor ile Göztepe, bu hafta yapacakları mücadele ile ligde ilk kez birbirlerine rakip olacak. İki takım daha önce 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda İzmir Atatürk Stadı’nda birbirlerine rakip olmuş, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Göz-Göz, rakibini seri penaltı atışları sonucunda 3-0 yenerek turlamıştı.

Maç öncesi iki takımda son durum

Spor Toto Süper Lig’de ilk 11 haftada topladığı 18 puanın sadece 3’ünü deplasmanda kazanan Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a konuk olacak. Ligde bu sezon şimdiye kadar deplasman oynadığı 5 maçta 1 galibiyet ve 4 yenilgi alan Göztepe, bu maçlarda 3 puan topladı. Ligde geçen hafta Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Göztepe’nin yarınki rakibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor yenilmediği son 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Göztepe'de eksiklikler

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Deniz Kadah, Adama Traore ve Kerem Atakan Kesgin yarın forma giyemeyecek. Müsabaka için dün Erzurum’a giden Göztepe’de kafilede olan Cameron Jerome’un durumu yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.

Göztepe’de Titi, Wallace Reis ve Lamine Gassama yarın sarı kart görmeleri halinde 26 Kasım Pazartesi günkü Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar