Erzurumspor Ankaragücü canlı izle - Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle

Erzurumspor Ankaragücü canlı izle, Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonnu 6 hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Erzurumspor Ankaragücü canlı izle, Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Erzurumspor Ankaragücü canlı izle - Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 11:54

Erzurumspor Ankaragücü canlı izle, Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonnu 6 hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Erzurumspor Ankaragücü canlı izle, Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşteErzurumspor Ankaragücü canlı izle, Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri...

Erzurumspor Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak Erzurumspor Ankaragücü maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Erzurumspor: Sehic, Auremir, Egemen, Lokman, Leo, Jasmin Scuk, Mousse Kone, Sunu, İbrahim Akdağ, Emrah, Lennart

Ankaragücü: Hopf, Erdem, Alihan, Heurtaux, Pinto, Faty, Djedje, Bifouma, İlhan, Moktar, El Kabir

Erzurumspor Ankaragücü şifresiz canlı izle

Erzurumspor Ankaragücü canlı izle - Erzurumspor Ankaragücü şifresiz izle

Erzurumspor Ankaragücü maçı hakemi

Erzurumspor Ankaragücü maçını Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Salih Muslim yapacak

Erzurumspor'da son durum

Ligin yeni ekiplerinden Erzurumspor henüz galibiyetle tanışamadı. Ligin 5 haftası geride kalırken, Mehmet Altıparmak'ın öğrencileri 2 beraberlik, 3 yenilgi alarak 2 puan topladı ve ligde 17. sırada yer alıyor. Kazandığı 2 puanı da deplasmanda (Rize ve Sivas) alan takım kendi evinde henüz puan kazanamadı. Dadaşlar bu maç ile şanssızlığını kırmak istiyor.

Ankaragücü'nde son durum

İsmail Kartal yönetimindeki Ankaragücü, geçen sezon birlikte yükseldiği Çaykur Rizespor ve Erzurumspor'a göre daha iyi bir form sergiliyor. Başkent ekibi geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Böylece 7 puan toplayan takım 9. sırada kendine yer buldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar