Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak, Erkenci Kuş yeni yayın günü?

Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak? Sorusu ve Erkenci Kuş yeni yayın günü sevilen dizinin yayın gününün değiştiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş ne Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak? Sorusu ve Erkenci Kuş yeni yayın günü haberimizde mevcut.

Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak, Erkenci Kuş yeni yayın günü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
6 Eylül 2018 Perşembe 16:58

Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak? Sorusu ve Erkenci Kuş yeni yayın günü Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonunun başlaması az bir süre kala Erkenci Kuş'un yayın gününün değiştiği yönünde çıkan haberlerin ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak? Sorusu ve Erkenci Kuş yeni yayın günü haberimizde. Dizinin yayınlanan son fragmanında yeni bölümün bu hafta salı günü yani 11 Eylül’de yayınlanacağı duyuruldu. İşte Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak? Sorusu ve Erkenci Kuş yeni yayın günü...

Star TV dizileri yeni yayın dönemine bu ay başlayacak. Yeni sezona başlayacak dizilerden biri de Ufak Tefek Cinayetler. Salı akşamları yayınlanan dizinin önümüzdeki iki hafta içinde başlaması bekleniyor. Ancak salı günleri dizi saatinde Star TV’de Erkenci Kuş yayınlanıyor. Bu nedenle Erkenci Kuş dizisinin yayın günü değiştirildi.

Erkenci Kuş ne zaman yayınlanacak?

Yaz dizisi olarak başlayıp geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Erkenci Kuş’un Ufak Tefek Cinayetlerin başlaması ile cumartesi günü yayınlanacağı haberi geldi.   Dizinin yayınlanan son fragmanında yeni bölümün bu hafta salı günü yani 11 Eylül’de yayınlanacağı duyuruldu. Bir sonraki hafta ise cumartesi yayına devam etmesi bekleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar