için kaldı

Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle

Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle. Sanem ve Can ilişkisi ortaya çıkacak mı? İşte Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle bilgilerini sizler için derledik.

Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 11:33

Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle. Sanem ve Can ilişkisi ortaya çıkacak mı? Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. İşte Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle bilgileri...

Erkenci Kuş 23. Bölüm Fragman

Sanem ve Can ilişkisi ortaya çıkacak mı?
Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

Erkenci Kuş 23. Bölüm 2. Fragman

Can ve Sanem dağ evine gidecek mi?

Erkenci Kuş 23. bölüm tıkla izle

Erkenci Kuş 23. bölüm full izle - Erkenci Kuş son bölüm tek parça izle



Erkenci Kuş konusu

Dizide olaylar çocuk yaşlardan beridir sabahın erken saatlerinde nefes darlığı çeken Sanem’in babası Nihat’ın yerine kendilerine ait bir bakkal dükkanını açmasıyla hikaye başlayacak. Sanem’in ablası Lale çok deli dolu neşeli bir genç kızdır e Kontes adından bir dergide çalışmaktadır. Kontes’te eleman arandığını öğrenen Sanem’de hemen iş başvurusunda bulunur ve dizideki asıl olaylar sonrasından başlayacaktır.

Derginin patronu Aziz Bey’in Can ve emre isimlerinde iki oğlu vardır. Başvurusu kabul edilen Sanem dergide işlerin pek iyi gitmediğini fark eder. Patronun oğullarından Can ile tesadüfen yakınlaşan Sanem olayların seyrini değiştirecektir. Can şehir hayatından hoşlanmayan daha çok doğayı ve spor yapmayı seven mütevazi biridir.

Sanem Aydın (Demet Özdemir)

Hayalperest, zeki ve deli dolu. En büyük hayali yazar olmak ve Galapagos’a yerleşmek. Belayı kendine çekmekte usta. Genelde iki kere düşünmeden hareket eder.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Can Divit (Can Yaman)

“Kendine 30 dakikada terk edemeyeceğin bir hayat kurma.” Can’ın mottosu bu. Eskiden su topu oynamış, doğa sporlarında mahir, dünya çapında bir fotoğrafçı, evin büyük abisi, Aziz beyin aslan oğlu.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 2089 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Leyla Aydın (Öznur Serçeler)

Sanem’in ablası. Mevkibe’nin gözbebeği, ailenin de gurur kaynağı. Kararlı, hırslı bir genç kadın. En büyük hayali başarılı bir iş kadını olmak.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Öznur Serçeler 1 Ocak 1987 yılında Kayseri’de dünyaya gelmiştir. 2001 yılında müzük eğitimine Mersin Devlet Konservatuarı’nda başlayan güzel oyuncu Türkol Çankaya ile çalışmıştır. 2003 yılında ise Bilken Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi burslu olarak kazandı. Bilkent Üniversitesi’nde farklı sanatsal çalışmalarda yer alan Öznur Serçeler 2007’de Youth Orchestra’nın konserlerinde yer almıştır.

Oyunculuk kariyerine Hayat Devam Ediyor ve Nuri dizileri ile 2011 yılında başlamıştır. Emret Komutanım ve Boynu Bükükler gibi dizlerde oynayan Serçeler 30 yaşında ve 1.72 boyundadır.

Mevkibe Aydın (Özlem Tokaslan)

Sanem ve Leyla’nın annesi… Mahallenin delidolu kadınlarından biri. İyi bir anne ama kızları arasında ayırım yapıyor pek farkında olmadan. Büyük kızı Leyla’nın kendi başaramadıklarını yapabileceğini düşünüyor.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Sinema ve dizi film oyuncusu olan Özlem Tokaslan 13 Kasım 1973 tarihinde İzmir’de doğdu. İlk ve orta okulu İzmir’de okudu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuğu Ana Sanat Dalı Bölümü’nü kazanan Özlem Tokaslan burada oyunculuk eğitimini tamamladı. İzmir’e dönerek Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Şan Eğitimi aldı. Bir yandan da tiyatro oyunlarında rol alarak sahneye çıkmaya başladı.

Ekrana 2007 yılında yayınlanan Hakkını Helal Et adlı dizi ile çıktı.

2009 yılında Ömre Bedel adlı dizide rol aldı. 2012 yılında yayınlanan Dila Hanım adlı dizide Hayriye karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Özlem Tokaslan Yabancı, Dedemin Fişi gibi sinema filmlerinde de rol almıştır.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü dizisinde rol aldı. Özlem Tokaslan No: 309 adlı dizide rol almıştır.

Özlem Tokaslan Mart 2015 tarihinde Haluk Sarıbaş’la evlendi.

Nihat Aydın (Berat Yenilmez)

Sanem ve Leyla’nın babası. 40 yıllık bakkal. Hırslı biri değil, ömrünce kendi yağında kavrulmuş. Prensiplerinden ödün vermeyen, sevgi dolu, dürüst, sakin bir adam.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Berat Yenilmez, 5 Ekim 1970 tarihinde Sakarya'da doğmuştur. Avustralya'da Charles Sturt Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Ayrıca Müjdat GezenSanat Merkezi mezunudur.

Bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol aldı.

Berat Yenilmez, 2012 yılında Birol Güven'in yönetmenliğinde çekilen "Seksenler" dizisinde Pastacı Sami karakterini canlandırmaya başladı. Dizide Şoray Uzun,Rasim Öztekin, İlker Ayrık, Begüm Öner, Suzan Kardeş, Özlem Türkad,Serhat Kılıç, Yasemin Çonka, Vural Çelik, Ceyhun Fersoy, Necmi Yapıcı, ile birlikte rol aldı.

Berat Yenilmez'in 2012 yılında evlendiği bankacı bir eşi vardır.

Emre Divit (Birand Tunca)

Can’ın küçük kardeşi. Ajansın finans tarafının başında. Aile şirketinde çalışmaktan memnun, gerçek bir plaza insanı. Sağlıklı beslenir, yapay havalandırmalı ortamlarda trend sporlar yapar, takım elbise giyer, konfor düşkünüdür ve çok lüks yaşar.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Birand Tunca, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bison karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.
Show Tv’de yayınlanan; başrolü Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Emre karakterini canlandırmaktadır.

Aylin Yüksel (Sevcan Yaşar)

Emre’nin gizli sevgilisi. Bakımlı, seksapeli yüksek bir kadın. İş konusunda çok hırslı, gerekirse dünyayı yakar hatta aşkını bile.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Sevcan Yaşar Türkiye’nin üçüncü, Ege’nin ise 1. büyük Şehri olan İzmir’de hayata gözlerini açmıştır.Şuanda 27 yaşında olan oyuncunun hayatı genellikle İzmir’de geçmiş ardından ise oyunculuk sebebinle İstanbul’da geçmeye başlamıştır.Boyu 1.78’dir.1990’lı olan oyuncu Çin’de 2011 senesinde gerçekleştirilmiş olan dünya çapındaki Güzellik yarışmasına katılarak burada 1. olmuştur.

Hem Türkiye hemde Dünya geneli yarışmaları içerisinde 1. olmasının ardından güzelliği Tüm dünyaca kanıtlanmıştır.Üniversite eğitimini Ege Üniversitesi’nde okumuş olan oyuncu burada Biyoloji Bölümünü tamamlamıştır.Ardından ise İzmir’den İstanbul’a gitmiş ve burada hem hep istediği bir bölüm olan Tiyatro bölümünü okumaya başlamış hemde oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.Aldığı oyunculuk derslerinin sonrasında oyunculuk setlerine gitmiş ve bazı dizilerde oynamaya başlamıştır.

Halen Yeditepe Üniversitesi’nin Tiyatro bölümü içerisinde okumaya devam eden oyuncu setten kalan zamanlarında okulunla ilgilenmektedir.

Hedefleri arasında tiyatro oyunlarından birinde oynamak olan oyuncunun bir diğer hedefi ise bir filmde rol almak.Oyunculuk yaparken zor karakterleri canlandırmayı isteyen oyuncu kolay karakterleri canlandırmak yerine zor karakterleri oynamak istediğini belirtiyor.

Ayhan Işık (Ceren Taşçı)

Sanem’in en yakın arkadaşı… Deli dolu, aklı bir karış havada ama dünya tatlısı bir kız. Açık fikirli, yenilikçi, neşeli... Ayhan hep yeni projeler peşinde, bir hafta yogi olmaya karar veriyorsa, ertesi hafta hiç bilmeden aplikasyon tasarlama işine girişebilir.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Ceren Taşçı 89 İstanbul doğumludur. İstanbul'da büyüyen Ceren Taşçı komedi Türkiye yarışmasında ‘’En büyük asker bizim asker’’ adlı skeç de rol almıştır. 27 yaşında olan oyuncu; Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Ceren Taşçı tiyatroyu çok fazla seven ve komedi Türkiye'yi kendisi için büyük bir şans olarak gören dizi oyunculuğuna yeni başladı. Ekranlarla yeni tanışan ve ilk dizi performansını No:309 ile gösterecek olan Ceren Taşçı oldukça hevesli yeni oyuncular arasında yer almaktadır.

Muzaffer Kaya - Zeberbet (Cihan Ercan)

Kendini bildi bileli Sanem’e aşık. Duygusal ama duygularını tuhaf yöntemlerle ifade eden biri Zebercet. Dededen, babadan kalma mal mülkün kirasıyla geçiniyorlar. Annesi Aysun’a çok düşkün.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Oyuncu, metin yazarı, seslendirme sanatçısı, sporcu. Gerçek adı Mehmet Cihan Ercan, aslen Adanalıdır. 25 Mayıs 1984 Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir süre lisanlı olarak hentbol ve eskrim oynadı. Daha sonra oyunculuğa merak salınca sporu bırakmıştır. Yine de futbol ve basketbol sporlarını takip etmektedir.

İlk olarak Suç Dosyası, Komşu Köyün Delisi ve Bir Ömür Yetmez gibi filmlerde oynadığı yan rollerle oyunculuğa başladı. TRT’de ekrana gelen komedi Leyla ile Mecnun’da gösterdiği başarıyla tanındı. Başarısını Ben de Özledim, Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Kaçma Birader gibi yapımlarda dev ettirdi. Halen No: 309 adlı dizide "Erol " karakterini canlandırmaktadır. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Deren Keskin (Tuğçe Kumral)

Başarılı, hırslı bir reklam dünyası kadını… Ajansın kreatifi, Aziz Bey’in en güvendiği elemanı. Baba parasıyla yurtdışında okumuş, sosyetik, şık ve havalı bir kadın.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Tuğçe Kumral, 1983 yılında İzmir’de doğmuştur.
Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Gönülçelen dizisi ile yaşamıştır.
Herşeye Rağmen, Eski Şehir, Yasak ve Asla Vazgeçmem dizilerinde rol almış; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Hande Soral, Barış Kılıç, Murat Han ve Sedef Avcı’nın paylaştığı Evlat Kokusu dizisinin kadrosunda yer almakta ve Seher karakterini canlandırmaktadır.

Cengiz Özdemir - Ceycey (Anıl Çelik)

Ajansın en renklisi… Henüz stajyer. Gerçek adı Cengiz ama herkes ona Ceycey diyor. Keşfedilmemiş çok iyi bir estetik zevki var, rüküşlüğe katlanamıyor. Her şeyin en iyisi nerededir, nerede ne yenir, ne içilir bilir. Sivri dilli.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Ankara'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra kamera karşısına geçen Anıl Çelik, günümüzde Çilek Kokusu isimli dizide yer almaktadır. 1998 Kendi Okulumuza Doğru isimli dizide yer aldı.

2009'da Unutulmaz isimli dizide Kerem karakterini canlandırdı. Dizi, aynı adama aşık olan iki kız kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, Serhan Yavaş ve Buğra Gülsoy yer aldı. Daha sonra ise Al Yazmalım isimli dizide Metin karakterini canlandırdı. Dizi, birbirini seven iki kişinin kavuşamamalarını ve sonrasında yaşanan aşkları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Barış Falay, Özge Özpirinçci, Seçkin Özdemir ve Nesrin Cavadzade yer aldı.

2014'te Kertenkele isimli dizide Paytak Cemil karakterini canlandırdı. Dizi, polislerden uzun süre kaçtıktan sonra hayatının aşkı il karşılaşan Kertenkele lakaplı bir adamın yaşadıklarnı komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Duygu Yıldız, Şemsi İnkaya ve Eda Özerkan yer aldı. 2015'te Çilek Kokusu isimli dizide Erdem karakterini canlandırdı. Dizi, yolları kesişen üç gencin yaşadıkları macerayı eğlenceli bir şekilde anlatıyor. Sevilen yaz dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz yer aldı.

Güliz Yıldırım (Sibel Şişman)

Ajansta sekreter. Şirkette olan her şeyden haberi var. Dedikoduyu sevse de işinde o kadar iyi ki ajansın vazgeçilmez elemanı. Girişken, meraklı, tuttuğunu koparan, işveli, neşeli bir kız.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Star TV ekranlarında her perşembe saat 20:00'da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran "Siyah İnci" dizisinde Melehat ''Meloş'' karakterini canlandıran güzel oyuncu Sibel Şişman kimdir?

Güzel oyuncunun Siyah İnci dizisinde ekranlara gelişi şöyle gelişti; Aziz hapse girmişti ve onu bıçaklamak isteyen birisini son anda engelleyen kişiye, aziz iyilik amaçlı ne istersen söyle demişti. O da ''kız kardeşim var onu korur musun ben hapisteyken'' demişti. O kız kardeş Sibel Şişmandı. Güzel oyuncu mahallenin dilinde dolaşan ve erkeklerle farklı anılan ''Melahat'' yani ''Meloş'' karakterini oynayacak.

Aziz'in evine yardımcı olarak alacağı Meloş çoğu kişiyi kendisine hayran bırakacak gibi gözüküyor.

Sibel Şişman'ın Twitter sayfasında çok sayıda takipçisi olmasa da, İnstagram hesabında 10 bin üzerinde takipçisi bulunmakta. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman gibi ünlü isimlerle bir arada olacak.

Osman Işık (Ali Yağcı)

Ayhan’ın abisi. Mahallenin kasabı ve en yakışıklısı; kızlar kapısında kuyruk ama onun gönlü Leyla’da… İyi huylu, sevecen biri… Evde Ayhan’a yemek yapıyor sık sık, gurme bir tarafı var. Mahallenin sevilen delikanlısı.

Erkenci Kuş 19. bölüm izle - Erkenci Kuş son bölüm izle

Model, sinema ve dizi oyuncusu. 1990 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Mutfakta yemek yapmayı çok seven model Ali Yağcı aynı zamanda dizi oyunculuğu yapmaktadır. Deniz Erdem ile Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi almıştır.

Kova Burcu olan Ali Yağcı, gelecek vaat eden model ve oyuncular arasında yer almaktadır. Son olarak 2016 yılında yayınlanan Umut Apartmanı filminde rol almıştır. Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza çıkmış, son olarak Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırmıştır.

Kova Burcu olan Ali Yağcı, gelecek vaat eden model ve oyuncular arasında yer almaktadır. Son olarak 2016 yılında yayınlanan Umut Apartmanı filminde rol almıştır. Atv’nin sevilen dizisi Seviyor Sevmiyor’da “Meriç” rolü ile karşımıza çıkmış, son olarak Adını Sen Koy dizisinde “Kerem” karakterini canlandırmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar