için kaldı

Erkan Kalender'in eşi Enise Anül(Kalender) kimdir?

1 hafta önce dünya evine giren vali yardımcısı Erkan Kalender hayatını kaybetti. Erkan Kalender kimdir, nasıl öldü? Erkan Kalender'in 1 hafta önce evlendiği eşi Enise Anül(Kalender) kimdir?

Erkan Kalender'in eşi Enise Anül(Kalender) kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 10:14

1 hafta önce dünya evine giren Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender yaşamını yitirdi. Bartın Valisi Sinan Güner; “Her zaman bir umut vardır ama artık kesin ölümünü teyit ediyoruz” açıklamasında bulundu. Erkan Kalender kimdir? Erkan Kalender'in eşi Enise Anül(Kalender) kimdir?

Erkan Kalender nasıl öldü?

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender (46) geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. Kalender’in 1 hafta önce Enise Anül ile hayatını birleştirdiği öğrenildi. Kaza Amasra Tüneli çıkışında meydana geldi. 74 DA 402 plakalı otomobili ile Amasra’dan Bartın’a gelmekte olan Kalender Amasra tüneli çıkışında yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptı. Diğer sürücülerin kazayı haber vermesinin ardından olay yerine 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Kalender, daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalender burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayı haber alan Kalender’in eşi Enise Kalender sinir krizleri geçirirken, sakinleştiricilerle ayakta durabildi.

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender'in cenazesi Bartın Devlet Hastanesi'nin morgundan alındı. Erkan Kalender'in Türk bayrağına sarılı cenazesi tören için Bartın Valiliği'nin önüne getirildi.Polislerin omuzlarında cenaze taşınırken, saygı duruşunda bulunuldu. İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından dualar okunmasının ardından Erkan Kalender'in cenazesi Ankara'ya gönderildi. Törende, vali yardımcısının 1 hafta önce evlendiği eşi Enise Kalender ayakta durmakta zorlanırken, ağladı. 3 yıldır Bartın'da görev yapan Erkan Kalender'in cenazesi bugün Ankara Kocaetepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı'nda toprağa verilecek.

Vali Yardımcı Kalender, Enise Anül ile 3 Eylül 2018 tarihinde nişanlandı.

Erkan Kalender ile Enise Anül(Kalander) düğün

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender, Enise Anül ile 2 Aralık'ta hayatını birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Bartın Valisi Sinan Güner ve Bartın Belediye başkanı Cemal Akın yaptı.

Erkan Kalender kimdir?

1972 yılında Eskişehir'de doğdu. İlkokul, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu. 1997 yılında askerlik hizmetini yaptı. 2000 yılında Batman Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Batman’da ki İl stajından sonra Beşiri İlçesinde Kaymakam Refikliği yaptı. Ankara’daki merkez stajında Milli Güvenlik Kurulu’ndan kamu diplomasisi kursu ve Mülkiye Teftiş Kurulu’nda teftiş stajı gördü, ardından O.D.T.Ü’de yabancı dil kursuna devam etti.

Balıkesir Balya ve Çorum Oğuzlar İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra İngiltere’de 9 ay yabancı dil eğitimi aldı. 03.11.2003 tarihinde başlayan Ankara’da katıldığı 88. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra 22.05.2004 tarihindeki müşterek kararname ile atandığı Adana Turhanbeyli İlçesinde kaymakamlık görevine başladı. 30.09.2005 tarihinde Adıyaman Gerger İlçesine atandı. 2 yıl burada görev yaptıktan sonra 29.09.2007 tarihinde Kastamonu Küre İlçesine atanan Kalender 6 Ağustos 2008 günü yayımlanan kararnameyle İvrindi Kaymakamlığına atandı.

Daha sonra ise Siirt Vali Yardımcılığı görevini yürüten Kalender 20 Temmuz 2013 tarih ve 28719 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2013/463 sayılı müşterek Kararname ile Şebinkarahisar Kaymakamlığına atandı. 28 Haziran 2015 tarihinde 1. Derece Kadrolu Bartın Vali Yardımcılığına atandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar