için kaldı

Enes Batur hakkında suç duyurusunda bulunan Erhan Nacar kimdir?

YouTuber Enes Batur hakkında suç duyurusunda bulunan Erhan Nacar kimdir? Erhan Nacar, Enes Batur hakkında neden suç duyurusunda bulundu?

Enes Batur hakkında suç duyurusunda bulunan Erhan Nacar kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 08:03

Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, Youtuber Enes Batur hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Arhan Nacar’ın kim olduğu araştırılmaya başladı? Ener Batur hakkında suç duyurusunda bulunan Erhan Nacar kimdir?

Erhan Nacar Enes Batur olayı nedir?

Erhan Nacar isimli bir baba, çocuğunun Enes Batur’un yaptığı bir paylaşımdan etkilenmesi üzerine annesine “anne ütüyü kullanarak saçlarını düzeltebilirim” dediğini iddia etti. Bu olayın üzerine Enes Batur hakkında suç duyurusunda bulunan Nacar, ünlü YouTuber’ın bu paylaşımlarının küçük çocukları etkilediğini ve kaldırılması gerektiğini düşünüyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, çocukların sosyal medyada Youtuber olarak adlandırılan kişilerin paylaşımlarını örnek alarak ruh sağlıklarının bozulduğunu, gelişim çağında olan gençlerin örnek aldıkları bu kişilerden etkilenerek anne babalarına karşı isyankar bir tavır sergileyip saygısız tutumlar içerisine girdiğini bildirdi.

Uzmanların bu konudaki uyarılarını dikkate almak gerektiğini söyleyen Nacar, çocuğunun Youtuber Enes Batur'un paylaşımından etkilenerek kendisine karşı gösterdiği tavırdan dolayı çok etkilendiğini belirterek, "Çocuğum bu tür görüntülerden etkilendi ve bana karşı sergilediği tavra çok üzüldüm. Sebebini araştırdığımda Youtuber Enes Batur'un son paylaştığı videolardan etkilendiğini anladım. Çocukların daha fazla zarar görmemesi ve bu konuda tedbir alınması adına Batur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi. Bu gelişmenin ardından "Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği" sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında "çocuklara kötü örnek oluyorlar" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Erhan Nacar kimdir?

Erhan Nacar, 14.01.1975 tarihinde doğdu. 1994 yılında Atatürk Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Bu süre Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda Başkanı Feyzullah Topçu’nun yanında staj yapmaya başladı. 1998 yılında Anadolu Üniversitesi’nden mezun oldu. 1999-2000 yılında Artvin’de Muhabereci olarak askerliğini tamamladı. Başkan Feyzullah Topçu’nun isteği üzerine eski işine tekrar başladı. Türkiye ve birçok Avrupa ülkesinde sosyal güvenlik alanında verilen seminer ve kongrolerde katıldı. 2004 yılında Serbest Muhasebeci sınavlarına katıldı. Sosyal Güvenlik Uzmanı ve Sosyal Güvenlik Müşaviri belgelerini aldı. 2005 yılında iş yeri açtı. Muhasebe ve Sosyal Güvenlik alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Merkezi Ankara’da bulunan İlke Emeklilik firmasının ilk temsilciliğini Almanya Honnever’da 2009 yılında faaliyete geçirdi. İkinci şubesini 2010 yılında Sturttgart’ta açtı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar