Enes Batur YouTube’u bırakıyor mu? Enes Batur neden final videosu paylaştı?

Enes Batur'un profil resmine koyduğu 26.10 Cuma tarihi ve yazısının ne anlama geldiği merak edilmeye başladı. Bu değişikliğin ardından Enes Batur'un YouTube'u bırakıyor mu? Sorusunu akıllara getirdi.

Enes Batur YouTube’u bırakıyor mu? Enes Batur neden final videosu paylaştı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 13:57

Enes Batur özellikle son 6 yıldır Türkiye'de oldukça etkili isimlerden biri. Çektiği sinema filmi "Hayal mi gerçek mi" ile bir milyondan fazla insana hitap eden bir YouTuber olmuştur. Son günlerde hakkında çıkan haberlere bir hayli canı sıkılan Enes Batur'un YouTube'u bıraktığı iddia edildi.

2 gün önce Instagram hesabından yayınladığı Story'de 26.10 final olarak cuma gününü hedef gösterdi. Geçtiğimiz aylarda da Başak Karahan'dan ayrılarak hayatının bir anda düzensizleştiğini ve psikolojisinin alt üst olduğu haberleri geliyor. 26 Ekim Cuma günü yayınladığı videoda YouTube'u bırakacağını açıklaması beklenen Enes Batur'un takipçilerini büyük merak sardı.

Enes Batur YouTube’u bırakıyor mu, neden?

Bir süre önce amcasına çektiği kışkırtma videosuyla büyük tepki çeken Enes Batur'un YouTube'u bırakacağı iddia ediliyor. Bugün itibarıyla Enes Batur, YouTube üzerinden paylaştığı, kısa bir süre sonrasında ise sildiği video ile YouTube'a veda sinyalleri verdi. Video silinmiş olsa da videonun sonundaki "26.10 Final - Cuma" mesajı Twitter'da halen duruyor.

Amcasına kışkırtma videosunda sarf ettiği kırıcı ve oldukça ağır sözlerle hem sosyal medyada hem yazılı ve görsel basında büyük bir infiale sebep olan Batur'un, YouTube kariyerine nokta koyma olasılığı mevcut. Ancak sosyal medyada her an her şey olabiliyor; bu sürecin de bambaşka bir şey olması da söz konusu. 

Enes Batur kimdir?

Enes Batur 9 Nisan 1998 doğumludur ve Antalya’da yaşamaktadır. Herkes onu Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur’un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı. Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuşan Enes Batur ebeveynlerin ise içerdiği argo konuşmaları nedeniyle çok sevdiği bir yüz değil. Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) gibi güçlü isimlerin arasından ödülü alan Enes Batur’a, ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü Şeyma Subaşı verdi. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüller arasına ilk kez bu sene giren ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanan Enes Batur’un, 5,5 milyona yakın takipçisi bulunuyor. Enes Batur, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi YouTuber Ödülü’nü kazanmıştı. Ancak paylaşmış olduğu videonun çocukları olumsuz etkilediği düşünülerek almış olduğu ödül Altın Kelebek tarafından iptal edildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar